Vastikkeen noususta - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPICKALAN YHTIÖKOKOUSVastikkeen noususta

#364933 Ilmoita asiaton viesti

Kyllä taitaa Observerilla olla vielä kovin kosteat korvantaukset. Että vastike laskisi muutaman vuoden kuluttua kun nyt tiedossa oleva joukko välttämättömiä korjausinvestointeja on hoidettu. Löytyyköhän joku muu, joka uskoo Joulupukkiin, keijuihin ja Pickalan hallitukseen.

Toinen asia onkin sitten sellaisen hallituksen pätevyys, joka on vuosiksi jättänyt korjausinvestoinnit tekemättä ja yhtäkkiä (ja kuinka ollakaan, samaan aikaan kentän laajennuksen kanssa) noin iso osa kaatuu päälle. Ja kun ne on hoidettu, voidaan muka palata aikaisemmalle alhaiselle tasolle.

Jos asia olisi hoidettu ammattitaidolla, olisi vastike ollut jo pitkän aikaa esim. 500 ja korjauksia olisi tehty kaiken aikaa eikä vastiketta tarvitse korottaa moisen tekosyyn nojalla. Näin siis ammattitaitoinen hallitus olisi toiminut.

Toinen kysymys tietenkin on, jos hallituksen tarkoitus onkin piilottaa laajennuksesta aiheutuva merkittävä vastikkeen korotus erilaisten keksittyjen ja aitojen välttämättömien korjausten alle. Ettei vaan olisi niin, että Observerin listalla olevia hommia on tekemättä vielä kymmenen vuoden kuluttua. Tai sitten samat syyt käytetään viiden vuoden päästä toiseen kertaan perustelemaan uusia korotuksia.

Elätte mielenkiintoisia aikoja siellä Pickalan lintukodossanne. Nauttikaa pohjoismaiden suurimman golfkeskuksen tarjoamista eduista, ruuhkattomasta kentästä ja alhaisista vastikkeista.