’Välinekikkailija’ vastaa - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMiksi’Välinekikkailija’ vastaa

#510461 Ilmoita asiaton viesti

Välinekikkailu ei aina välttämättä perustu toiveeseen svingiongelmien ratkeamisesta paremmilla mailoilla. On tällaisia ihmisiä, joille kaikki tekniset esineet (sellaiseksi katson golf-mailan ja myös svingin) aiheuttavat patologista kiinnostusta.

Itse syytän tästä geenejäni, koska tämä tauti alkoi jo hyvin nuorena: Vanhempieni kertoman mukaan minulta piti jo alle koulu-ikäisenä piilottaa kaikki perheen herätyskellot. Minulla oli taipumus kaapata kello ja painua johonkin rauhalliseen soppeen katsomaan mitä sellainen oli syönyt. Tukenani minulla oli vakaa uskomus siitä, että saan kasattua kellon eikä kukaan huomaa pikku harrastustani 🙂

Takaisin asiaan: Tämä perverssi viehtymykseni ilmenee golfissa siten, että haluan tietää mitä golf-maila on syönyt ja miksi se toimii niinkuin toimii. Siksi pyrin kokeilemaan erilaisia mailoja ja katsomaan esim. josko tunnen eron taotun ja valetun mailan välillä…Vähän niinkuin viinejä maistelisi.

Nyt asia on riistäytymässä käsistä kun olen alkanut kasaamaan omat mailani komponenteista ja niitä alkaa kohta olemaan ’riittävästi’ nurkissa.

Mutta hei, annetaan kaikkien kukkien kukkia: Toiset miettii pitkään minkäväriset sukat voi laittaa kentälle tietyn paidan kanssa ja käyttää kymmenen vuotta samaa mailasettiä. Minä mietin pitkään mitä mailoja otan tänään mukaan ja jalkaan tulee ne sukat jotka sattuu olemaan korissa päälimmäisenä.