uskomatonta! - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista
#508658 Ilmoita asiaton viesti

Ei voi kuin ihmetellä tätäkin viestiketjua… En oikein ymmärrä miten joku voi puolustaa Kankaisten Golfpuistoa kaiken tapahtuneen jälkeen. (oletetaan että tapaus kävi todellisuudesssa niinkuin kerrottiin…)

Vaikuttaa siltä että aika monella golfkentällä ei ymmärretä yhtään TODELLISESTA asiakaspalvelusta. Tärkein osa asiakaspalvelua on suhtautuminen reklamaatioihin. Ja reklamaatio on reklamaatio, vaikka se huudettaisiin täysillä toimitusjohtajan pöytään koko terassin yli. Nytkin on tullut taas todistetuksi se tosiasia, että huonosta palvelusta kerrotaan 10 kertaa useammalle henkilölle, kuin hyvästä palvelusta. (tässä tapauksessa tosin varmaan 100 kertaa useammalle tämän palstan kautta)

Onneksi täällä pohjoisemmassa on pelaajia sen verran vähemmän suhteessa kenttien määrään kuin etelessä, että täällä sentään saa hyvää palvelua. (lukuunottamatta muutamaa eliittiklubia…)

Etelässä on pelaajia niin paljon, että raha ja status ratkaisevat palvelun tason…. valitettavasti. Golfista on vielä inhimillisyys kaukana. Odotan sitä päivää, että kaikilla golf klubeilla kohdellaan ihmisiä ihmisinä, eikä ’vieraspelaajina’ tai ’junioreina’ tai ’alle 50 000e arvoisen auton omistajina’ tai ’muuten köyhinä’ tai ’tällä klubilla alle 20v. jäsenenä olleina’ ym. (…keksi itse lisää tähän…)

Onneksi sentään suurin osa CM:ta on nuoria ja hyväkäytöksisiä hienoja ihmisiä, joten ’tärkeämmilläkin’ klubeilla sentään saa hieman edes inhimillistä kosketusta.

P.S Nämä eivät ole omakohtaisia kokemuksia vaan havaittuja asioita (Minullakin on kaksi korvaa…). Olen vain katkera ihmisyyden puolesta.