Ringo väärässä - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista
#508762 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

Se aika vain näyttää alkavan alusta Ringo jos painat selaimesi back-nappia ja otat kysymykset uudestaan. Todellisuudessa ajan ottaminen jatkuu taustalla ja se laskee kokonaisaikaa siitä ensimmäisestä yrityksestä. Eli toisinsanoen sivu lienee toteutettu javascriptillä serverin kellon mukaan, joka aloittaa ajanottamisen ensimmäisestä kerrasta.

Mietitäänpä hetki nyt tätä yhdessä. Jos kysymyksiä on 400 ja ne toistuvat joka kerrasta toiseen. Lisäksi oletetaan että mulla olisi 5 nimeä, jolla vaikka pelailisin. Näin ollen saisin yhdellä nimellä 7 päivän aikana katsottua 63 kysymystä. Nytkun nimimerkkejä on 5 saan katsottua ainakin +100 kysymystä ensimmäisen viikon aikana.

Tämän jälkeen jos mietit, että listojen kärjessä on ollut samat ihmiset jo melkeinpä vuoden aikana voit arvata kuinka hyvin he tuntevat tuon vaivaisen 400 kysymyksen listan.

Kommenttina vain että itselläni ei tuo 100 kysymyksen opettelu kovin kauan kestänyt kun kerran opettelin…

Sittenhän voidaan miettiä onko tuossa mitään järkeä? Jokainenhan voi käyttää aikansa miten tahansa, parempaahan tuokin on kuin telkkarin katsominen ;). Itse väsäsin aikoinani MTV 3:n suureen seikkailuun pienen ohjelman joka kävi netissä äänestämässä kapteeniksi haluamaani henkilöä x kertaa peräkkäin (helppo oli toteuttaa, väärensi aina vain välillä ip osoitteen ylläpidon takia ja tuhosi cookiet koneelta). Siinä riitti nauramista.

Ihmiset on hulluja.