Re: Ylisvingaamisesta eroon? - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
#228915 Ilmoita asiaton viesti

Slicer kirjoitti: (12.9.2008 23:53:28)

Proffa kirjoitti: (10.9.2008 16:52:32)
Miten tämä kaikki liittyy ylisvingamiseen, joka oli OP:lle ongelma?

Itsellä kanssa ylisvingaamisongelmia, joihin haluaisin vastauksia, mutta kun Te vitun Ceepeet taas rummutatte tota soopaa ja paskaa suut ja silmät täyteen, kuten noissa muissa monsteriketjuissa. Mesettäkää keskenänne vitun gurut, tai antakaa muutamia selkeitä vinkkejä, miten ylisvingaamisesta pääsee eroon.

Sorry OT, on huono päivä…

Ei näitä kiinnosta kuin se sama RC-paska jota ne kirjoittanut sata viestiä jokaiseen keskustelunavaukseen jossa mainitaan sana swingi. Asiasta kirjoittaa aina ne samat 3-4 wannabeprota, jotka pilaavat tämän keskustelupalstan. Keskustelunavausten aiheilla ei ole näille jampoille mitään merkitystä. Kukaan muu ei ymmärrä swingistä mitään ja on vain yksi tapa lyödä palloa hyvin. Tosin sitäkään he eivät osaa ymmärrettävästi selittää. Nettietiketistä ei ole tietoakaan. Tiedän aika monta kaveria jotka ovat siirtyneet muille ulkomaisille palstoille, joissa moderaattorit pitävät tälläsein pelleilyn poissa.

Olet oikeassa siinä, että tämä RR/RC keskustelu on hallinnut keskustelua jo kohta vuoden päivät, mutta ei sille mahda mitään jos joku asia kiinnostaa täällä kirjoittavia enemmän kuin toiset. En usko etteikö tänne mahdu muutakin svingijuttua, jos sille on tilausta. Ketähän sä mahdat tarkoittaa näillä wannabeproilla? Ainahan ihmisillä on tarvetta päästää höyryä, kun joku asia on pinnalla, ja kyllä fiksut ihmiset ymmärtää, että golfin ehdoilla tätä hommaa viedään. Joskus vaan joku yksityiskohta kiinnostaa enemmän kuin muut.