Re: Yliherkkyyttäkö? - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäYliherkkyyttäkö?Re: Yliherkkyyttäkö?

#485601 Ilmoita asiaton viesti
KL

Ei minua häiritse ihmisten kävelemisestä ja kärryjen vetämisestä aiheutuvat äänet vaikka menisivät metrin päästä. Se on vain sellaista taustahälyä, joka jokaisen pitäisi kyetä sulkemaan pois mielestään, varsinkin sellaisten, jotka työskentelevät päivittäin useamman ihmisen työtilassa.

Sen sijaan minua häiritsee toisten puhe ollessani lyöntiasennossa, koska sitä niin helposti alkaa kuunnella ja keskittyminen siihen omaan tekemiseen helposti herpaantuu. Toisia ei sekään häiritse, mitä vilpittömästi heiltä kadehdin.

Pikkaisen alkaa tuntua liioittelulta, jos muun maailman pitää seisahtua, kun klubituuppari suorittaa vapaaehtoiseen harrastukseensa liittyviä rituaaleja. Eiköhän se riitä, että pelaajan tähdätessä palloaan pidetään suut kiinni ja ollaan paikoillaan. Muun ajan voi sitten touhuta kuka mitäkin. Naapuriväylillä pitäkööt vaikka joulupippaloita minun puolestani.

Onko muuten tullut pantua merkille, kuinka herkästi Tiger nykyisin häiriintyy milloin mistäkin äänestä tai liikkeestä yleisön joukossa? Isänsä kun harjoitti nuorta poikaansa sulkemaan ulkomaailman päänsä ulkopuolelle kolisuttelemalla kattiloita ja kansia juuri bäkärin huipulla. On tullut hipiä herkemmäksi Tikrullakin. Siitäkö ne täydellistä hiljaisuutta vaativat klubituupparit mallinsa ammentavat….?