Re: Wedgejen valinta.. - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitVälineetWedgejen valinta..Re: Wedgejen valinta..

#307118 Ilmoita asiaton viesti

Muistaako kukaan nähneensä tour-pelaajan lyövän täydellistä hutia? Minä muistan. Pari vuotta sitten muuan ruotsalais-pelaaja löi ET:n kisassa lob-wedgellä pallon alta niin että suhahti. Pallo vain hypähti tuuman verran ilmaan ja putosi niille sijoilleen. Kaveria hävetti. Ja arvatenkin myös vitutti. Olisi kannattanut snepata vaikka ysillä.

Minun onneni on, että kesäresidenssini pihamaalla se alue, jolla pystyn minkäänlaista golflyöntiä harjoittelemaan, on hyvin pieni. Niinpä touhuankin kesäiltaisin pelkästää lob-wedgen kanssa. Välillä piiskaryyppäjä siemaisten lyön palloja maassa seisovaan haaviin. Ostin sellaisen jostain.

Lyötävä matka on 5 – 15 metriä. Heinän pituus vaihtelee myös, parista sentistä vaaksan korkuiseen. Silloin tällöin treenaan hard-pan-lie lyöntiä eli lyön terassin lattialta. Ikinä en ole siitä onnistunut säkittämään. Yleensä sekin harjoittelu tyssää nopeasti, kun vaimo nostaa rähäkän. Tulee naarmuja lattiaan. Vaikka minähän sen terassin omistan. Olen itse ostanut laudat ja sen suunnitellut ja rakentanut ja hyvä tuli.