Re: Vuoden sykähdyttävin urheiluhetki - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäVuoden sykähdyttävin urheiluhetkiRe: Vuoden sykähdyttävin urheiluhetki

#399209 Ilmoita asiaton viesti

Kiitos kysymästä,
kyllä on vaikea panna näitä kolmia assiaa rankingiin. haulikkotaituri Satu Mäkelä- Nummelan suoritus on vähän kuin antiikin Kreikasta jotenkin lähellä amatööriä tekee
ansiokasta palveluduunia ja skotaa kiekoi. On pitänyt perheen tärkeänä ja arkipäivän elämän kultamitskun jälkeenki. Ykkönen .

Salibädi , jota kutsun aina vahingossa kaukalopalloksi – en tunne näitä lajeja, vaikka kaverini Antsa busaa sen kaa ja Antsan kundi on haka tässä lajissa. Katsoin 4-0 tilannetta ja tiesin , että svedupellet eivät oo ku vienehe kultia. Menin saunaan kesken peliä ja sit oli TAAS ku kiegusa svedujen ihmeellinen nousu –
kohta oli 6-4 – taasko ne riivaa suommipoijjaat. NO 7 – 7- . Mutta nyt tulikin negatiivi positiiviksi – upee äkkikuolemamaali ja Suomen sälibädille eka kulta ja sveduilleko ? eka hopea. Se tuntui niistä karvaalta ja meistä MAKEELTA.
Omassa ryhmässään nautitttava – mutta kakkonen Sadulle silti.

En nähnyt EM- pelejä. Nuorten futareiden pääsy EM-kisoihin on vielä välivaihe – ollaanko mitaleilla EM:ssä on jo ihan eri asia- siis kolooomas.

P.S.
Kysymykseen tuli jo vastattua, mutta En voi olla puhumatta asian vierestäkin , koska Maran Noopeli ( kolohvari hänkii ) menee kyllä kaikkien näiden 3 urheilusuoritusten yläpuolelle REILUSTI. Urkki jää lähtökuoppiin ja siinä saa Marskikin pidellä suitsia , ettei hevonen karkaa. Jos vielä livetään niin toi Tuntemattoman soturiduuni Rokka, Hietanen , Koskela, on ihan timangia.
Hyvää joulua kaikille.