Re: Voisi ajatella milloin mittaa ja mitä… - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitVälineetLaser etäisyysmittaritRe: Voisi ajatella milloin mittaa ja mitä…

#300740 Ilmoita asiaton viesti

Q8 kirjoitti: (28.7.2015 13:37:48)
Tottakai se hidastaa peliä sellaiseen joka ei mittaa mitään mistään.
Ennen mittaria otin usein mitan askelilla, tosin usein jo matkalla pallolle, en siis taaksepäin. Arvioisin mittaamisen kestävän 10-15 sekunttia siitä, että ottaa mittarin käteensä siihen että se on takaisin bägissä.

Käännetäänkö suosiolla asia kuitenkin toisinpäin? Tottakai se hidastaa kierrosta, jos ei mittaria käytä. Ainakin omaa kierrostani. Mittaaminen kestää keskimäärin noin 10-15 sekuntia itselläni, mutta sen pallon etsiminen doglegin takametsästä 3 minuuttia, kun luuli rauta 3:n mahtuvan hyvin kentälle, vaikka dogleg ei oikeasti olisi kestänytkään rauta 5:sta isompaa keppiä. Ei liene monimutkaista matematiikkaa. Aivan samoin esteitä ylittäessä pääsee huomattavasti pienemmällä ajankäytöllä, kun kerran mittaa matkan esteen yli griinille ja lyö sen kerralla perille, eikä veikaten otetulla mailalla lyö täydellistä osumaa veteen, koska oletti mitan 20 metriä liian lyhyeksi ja sen jälkeen droppaillen lyömään uutta lähestymistä vesiesteen takaa griinin suuntaan.

Niin ja sen mittaamisen voi tosiaan tehdä myös järjen kanssa, niinkun täällä jo monta kertaa sanottu. Ne ketkä sen mittarin kanssa säätää huomattavasti liian pitkään ja hieroo pallon ympärillä toista minuuttia, käyttäisi tasan saman ajan vaikka olisi kaikki mailat ja huput otettu pois bägistä ja teknisin asia bägissä tai taskussa kierroksella olisi griinihaarukka.