Re: Voikukkaa korvien välissä - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitRe: Voikukkaa korvien välissä

#428651 Ilmoita asiaton viesti

KL kirjoitti: (30.5.2012 21:52:09)

Ei minun sinulle tarvitse todistaa mitään, mutta voisitkos sinä nyt aluksi edes auttavasti uskottaviin lähteisiin viitaten osoittaa missä olen ollut väärässä käsillä olevaan aiheesen liittyen? Olen pelkästään iloinen, jos joku oikaisee väärät käsitykseni, sitä kutsutaan oppimiseksi ja haluan oppia, aiheesta riippumatta.

Kerrohan, harmittaako sinua noin niin kuin yleisesti, jos joku tietää asioita, joita sinä et tiedä, vai onko tämä henkilökohtaista? Ovatko Esko Kivikoski ja Nils Mustelinkin mustalla listallasi, ihan vain tietomääränsä vuoksi (joka toki on omaani valtavasti paljon suurempi enkä heitä itseäni tässä vertaakaan)? Ei tietämättömyys ole häpeä, mutta tyhmyys on.

Jos kaveri joka väittää olleensa alan laitoksessa mukana ei tunne edes Haagin ja Geneven sopimuksia eikä milloin ne on tehty, ei hänen juttunsa ole kuin huuhaata. Viittaus virallisiin tahoihin hänen takanaan on naurettava ilman tahojen ja henkilöiden nimiä. Luulisi edes tuon tasoisen oppimäärän perusteella ymmärtävän, että jos johonkin asiaan vetoaa kannattaa lähde mainita oman uskottavuuden vuoksi. Omat lähteeni (Haagin sopimus ja Geneven sopimus) jokainen voi vapaasti tarkistaa julkisista asiakirjoista. Jos et löydä mene Julkiset tietolähteet-kurssille, niitä pidetään.
Maailmassa on muutakin kuin golf ja insinööritieteet, kannattaa laajentaa maailmankuvaa.
Jos oikein yrität saatat päässä niissä, mutta vain niissä Kivikosken tasolle. Onnea yritykselle.
Oletko muuten koskaan kuullut Aspergerin oireyhtymästä?