Re: Voiko caddie kertoa, että varapallo lähtee? - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötVoiko caddie julistaa varapallon?Re: Voiko caddie kertoa, että varapallo lähtee?

#284867 Ilmoita asiaton viesti
ts

KL kirjoitti: (13.12.2010 21:34:23)

ts kirjoitti: (13.12.2010 15:40:35)
Yksinkertaistettuna: cädi voi kyllä hölmöillä pelaajan puolesta, mutta ei voi jättää hölmöilyjä tekemättä.

Mielestäsi siis John Vander Borght, USGA Rules Official, on väärässä ja sinä oikeassa alkuperäisen kysymyksen suhteen?

Mieluusti kuulisin hänen perusteensa näkemykseensä, kun deccaria ei ole ja sääntö puhuu nimenomaan pelaajan velvollisuudesta. Kokonaan eri asia on sitten, jos pelaaja on tuon ensin cädille sanonut.

Tuota lainaamaasi lausetta voisit hetken vielä silti miettiä 😉