Re: Vit***lu pelikentällä - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäVit***lu pelikentälläRe: Vit***lu pelikentällä

#365143 Ilmoita asiaton viesti

Pelaan paljon skiniä (lähes joka kierros), aina scratch’istä ja usein itseäni parempia (siis pienempi HCP) pelimiehiä vastaan.

Meillä ei ole tapana vittuilla pelikavereille. Kuitteja toki tulee, ns. psyykkausta ja hyvällä huumorilla varustettuja kommentteja omista (!) lyönneistä.

Huumorin pitää lähteä aina omista tekemisistä. On liian halpamaista nähdä epäonnistumisen hauskuus vain kaverin suorituksen kohdalla.

Vaikka joskus ’potissa’ voi olla muutamia satoja euroja, niin kannustan aina ja mielelläni pelikumppaneita. Hienointa on että saa itse takaisin samanlaista kannustusta.

Psyykkauksessakin pitää kuitenkin olla jotain hienovaraista, tapana on sanoa että ’kuljetusta’.

Esimerkiksi, siirtymätaipaleella saatan ottaa puheeksi seuraavan väylän griinibunkkerin, joka tunnetusti on hankala slaissi-avauksen jälkeen. (’ikäänkuin muistamatta’ että edellisellä yhteisellä kierroksella kaverini löi ko. bunkkerista kaksi kertaa).

Tai vastaavasti huomiosta kuinka voimakkaasti tuuli taivuttaa puiden latvoja vasemmalle. (yllättäen seuraavalla väylällä onkin out, tai vesieste vaarana vasemmalla reunalla.

Samoin kun tietää että kaverilla karkaa ylipitkäksi yritetty drive usein slaissiksi, niin vaivihkaa tähdennetään kuinka paljon helpottaa ko. väylän pelaamista, jos pääsee avauksella mahdollisimman pitkälle.

Parhaat jutut ovat sellaisia että kaveri ymmärtää jujun vasta muutaman lyönnin jälkeen. Näin on käynyt myös itselleni eräänkin kerran.