Re: Virallinen tasoitus - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötVirallinen tasoitusRe: Virallinen tasoitus

#294308 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

Viiden vuoden aikana jona palstaa olen seurannut, ensimmäinen järkevä mielipide.
Tällaisella lähes 30 tasoituksella pelaava ja meitä on paljon, kiinnostus kohdistuu kokolailla täysin tasoituksen laskemiseen sellaiseen salonkikelpoiseen arvoon, sinne 20 alapuolelle.
Miksi tasoituksen laskemisesta on tehty niin vaikeaa, seuraava aste varmaan on, että alentamista täytyy hakea käräjäoikeudesta.
Miksi tällaisella tasoituksella pelaava ei voisi jättää korttia silloin kun tulee hyvä tulos tai itse allekirjoitettua korttia.
Ei kai se ole ongelma että pelaajalla on liian alhainen tasoitus, ei silloin niitä kateutta aiheuttavia lippalakkeja voiteta, ongelmahan on että pelataan liian korkealla tasurilla.
Miksi sitten pelataan niin korkealla tasoituksella? Siksi, että kun menee kentälle ja pelaa kierroksen, niin se ei kelpaakaan alentavaksi kun ei tullut ilmoitettua lähtiessä tai minun tapauksessani, kun on vihdoinkin aikaa käydä se kiekka heittämässä niin kentällä ei ole CM:n lisäksi kun rangepallon kerääjä.
Vai alentaisikohan toimikunta tasoitustani viidellä pykälällä jos pyytäisi??? Kun nuo pelikierrokset kuitenkin jotakuinkin sellaista näyttää…