Re: Vielä vähän CBA:sta - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista
#279443 Ilmoita asiaton viesti
ts

Nyt sais joku asiaa tämmöselle typerykselle oikeesti selittää:

Siis joka paikassa puhutaan tuon cba:n muuttavan buffer zonea. Mun ymmärtääkseni jos se sen oikeesti tekis, niin se vaikuttais vain siihen, että huonommalla tuloksella tasoitus ei nouse, eli esim tasoitusryhmässä 1, buffer zone (tasoituksen nousemiseen vaikuttava alue) muuttuisi pisteistä 35 pisteisiin 31 alimmillaan. Taoituksen alenemiseen tuo ei silloin vaikuttaisi millään tavoin.

Miten hemmetissä on siis saatu aikaiseksi se, että buffer zonen säätämisellä onkin päädytty tavallaan lisäämään pelaajan korttiin pisteitä tuolta kierrokselta, jonka johdosta 35 pistettä voikin olla 39 pistettä tasoituslaskennan kannalta?

Kysymys siis kuuluu, onko EGA:n alkuperäistä ajatusta buffer zonen muuttumisesta ymmärtäneet systeemin laatijat lainkaan ja onko se ymmärretty tulossoftaa tehdessä? Vai onko edes EGA:n päättäjät ymmärtäneet kertoa asiaa oikeen vai mikä tässä mättää?

Jos CBA todellakin säätäisi vain buffer zonea, ei yksikään tasoitus tippuisi alle 37 pisteen tuloksella ja systeemi toimisi täysin.