Re: VIASAT+golf+urheilu - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäVIASAT+golf+urheiluRe: VIASAT+golf+urheilu

#398702 Ilmoita asiaton viesti

Minun sopimukseni Viasatin kanssa täyttää pian 2 vuotta. Silloin allekirjoittamani sopimus sisälsi alla olevan lausekkeen, joka on mielestäni kohtuullisen selvää tekstiä. Otin Viasatin Golf-lähetysten vuoksi ja tietoisen riskin, että ko. lähetykset saattavat loppua. Kahdessa vuodessa tullut katsottua kohtalaisesti golfia ja kaksi elokuvaa, ei muuta.

’Operaattori ilmoittaa Asiakkaalle ohjelmatarjonnassa tapahtuvista olennaisista muutoksista sähköpostitse, kirjeitse tai TV-lähetysten yhteydessä vähintään neljäkymmentäviisi (45) päivää etukäteen. Ilmoitus voidaan poikkeustapauksissa perustellusta syystä tehdä myös lyhyemmällä varoitusajalla. Vakinaisia ohjelmakanavia ovat TV1000 ja TV3. Muut yksittäiset kanavat, jotka kulloinkin sisältyvät Asiakkaan Ohjelmatilaussopimukseen ovat liitännäisiä, ja ne voivat vaihdella.’

Laitoin viime viikolla kyselyn Viasatille siitä, millaisia paketteja heillä olisi tarjolla vanhalle asiakkaalle. Enhän enää tarvitse lautasta tai uutta boxia. Ei ole vielä kuulunut mitään, katsotaan.