Re: Vesivahinko Aasiassa – lomat peruutettu - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitMatkailuVesivahinko Aasiassa – lomat peruutettuRe: Vesivahinko Aasiassa – lomat peruutettu

#641076 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

Mielestäni oma kannanottoni kaikessa provokatisuudessaan osoittaa enemmän henkistä kapasiteettia kun kuin kaikki muut tekopyhät vastaukset yhteensä. Otin asiaan tarkoituksella kantaa tyylillä, joka ei jätä kylmäksi. Kerroin vain totuuden. Viimeistään kuukauden päästä aihe on jo jo loppuun kaluttu eikä siitä enää irtoa mitään mehevää.

Kuitenkin te kaikki ryntäätte huomenna kuin verikoirat iltalehtitelineille ja koluatte ne puoleenpäivään mennessä tyhjäksi. Himoatte tietoa, kiihotutte kuolemasta, janoatte verta, olette ihmisiä. Nautitte salaa kun pienissä mielissänne kuvittelette mahtavaa luonnon näytelmää ja ihmisen pienuutta sen rinnalla. Ulospäin kuitenkin uhoatte tekopyhyyttä henkeen ja vereen. Olette yksinkertaisia sikaniskoja ja toistatte ulkoa opittua mantraa kuitenkaan ymmäärtämättä asian sisältöä.

Kuka muistaa ne yli 40 000 ihmistä jotka kuolivat tasan vuosi sitten Iranissa? Entä ne kymmenet tuhannet joka päivä nälkään ja sairauksiin kuolevat ihmiset köyhissä maissa jotka voitaisiin pelastaa viemällä kehittyneen maailman tietotaito myös heidän ulottuville.

Nyt teitä kiinnostaa Aasian tilanne, koska siellä oli kasapäin länsimaalaisia.

Herätkää! Asioilla on aina enemmän kuin 2 puolta!!!