Re: Vesieste tulvii - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötVesieste tulviiRe: Vesieste tulvii

#292325 Ilmoita asiaton viesti

Mä taas kuulin yksi päivä ettei palloo tartte tilapäisestä vedestä löytää. Tosin silloin kyseessä oli bunkkeri ja sen selvästi näki bunkkeriin menevän että sikälis melko loogista on että se siellä vedessä on. Eiku saatana eihän se pallo edes siellä ollut koska olikin seuraavassa bunkassa joka oli täysin kuiva. Jaa miksi oli kuiva? No kun oltiin Nokialla ja siellähän tunnetusti on näitä vesiongelmia. Mutta siis jos pallo olis ollut bunkassa jossa olis ollu vettä jonne sen näki menevän vaikka menikin ihan toiseen bunkkaan niin sinne tilapäiseen veteen olis kadonnut. Ööö… nojoo.. tää on huono esimerkki. Otetaanpa uusi.

Joskus pelailin Lepaalla reikää #5 ja sutaisin pallon silmänkantamattomiin. Kun saavuin oletetulle laskeutumispaikalle nii palloo ei missään. Lätäköitä oli aika paljon ja pallot vähissä niin päätin sitten jotain lätäkköö tonkia. Kuinka ollakaan tuunnustelin sieltä jonkun putken pään ja sen pohjalta pallon. No siihen aikaan merkkasin jokaisen pallon kirjaimilla AB ja sellainenhan oli sen pallon klyljessä ja just se millä olinkin sitten avannut. Ettei ollu sellane jonka olisin aiemmin sinne hukannu kun pallot oli vähissä. Ruulasin vapaan dropin ja tein todennäköisesti isomman numeron kuin bogin. Mites tää ny asiaan liittyy?

Niin en mä oikein sitten tiedä miten ruulataan tilapäinen vesi joka yhtyy vesiesteeseen. Pitääkö ottaa huomioon kallistukset ja veden virtaukset sekä pallon tulokulmat jne. Vaikian oloine juttu.