Re: Vasuriasiaa - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäVasuriasiaaRe: Vasuriasiaa

#519915 Ilmoita asiaton viesti
SamSnead
Moderaattori

Mielenkiintoisia juttuja… Tunnistin itseni monissa kohtaa kun luin viestit läpi. Olen täysin oikeakätinen, eli kirjoitan, pelaan mailapelejä (sulis, tennis) oikealla, potkaisen palloa oikealla jne. Ponnistava jalka on tosin vasen. Kaukalopalloa pelaan leftiltä, pesäpalloa silloin joskus koulussa molemmilta puolilta (olen muuten kerran kokeillut pesistä golfuran alkamisen jälkeen, siitä ei tullut yhtään mitään!). Tenniksessä kahden käden rysty on aina ollut paras aseeni, tarkka ja voimakas verrattuna kämmeneen, joka on aika onneton. joku taisi mainita saman asian…?

Muistan kun ensimmäisen kerran kokeilin golfia joskus 80-luvun lopulla. Käteen iskettiin oikeakätisten maila ja minä tartuin siitä kiinni vasen käsi alla. Ensimmäisen kierroksenkin pelasin niin, tosin meninkin suoraan kentälle ikinä rangella käymättä, se oli sitä aikaa se…

No, kädet vaihtuivat sitten oikeinpäin, mutta aina on vähän mietityttänyt olisiko vasuripuoli sittenkin ollut luonnollisempi? Eipä tullut silloin ikinä kokeiltua. Tasoituksen olen saanut parhaimmillaan jo käväisemään nollassa, nyt se on yksi, eli enää vaihto ei tulisi luonnollisesti kysymykseen.

Joskus tulee tietysti vieläkin rangella kokeiltua vasurimailoja ja suurin ero minkä itse huomaan on se, että alkuasento ja grippi tulevat vasurilta todella helposti ilman normaaleja ’taisteluja’. Itse svingi tuntuu tietysti vaikeammalta, mutta ei kai se ole ihme kun on yli 10 vuotta toistepäin lyönyt. Jalkatyöskentely on myös luontevampaa vasurilta, ehkä siksi että vasen jalka on minulla vahvempi ja siinä parempi tasapainokin?

Anyway, tarkoituksenani on rohkaista niitä jotka miettivät lyöntipuolta toimimaan vahvasti fiiliksen mukaan. Golf on fiilislaji, luota omiin fiiliksiin, älä anna jonkun sanoa että tee näin tai noin!