Re: vastaukset edellisiin - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäEpäsuosituin Ykkönen?Re: vastaukset edellisiin

#369686 Ilmoita asiaton viesti

Kuten aiemmin jo totesin, koko totuutta Aasian rikkeestä ei tiedä kukaan muu kuin VJ itse. Ja siitä ei kannata enää väitellä.

Mielestäni VJ:llä on elinikäinen pelikielto Aasian Tourille, voin olla väärässäkin, mutta jostain tälläisen kuvan olen saanut. Korjatkaa minua, jos raakaa faktaa asiasta löytyy.

Vasuri: Kilpagolfia edes SM- tai junnuSM-tasolla tietävät, että monia ei pelikaverin peli kiinnosta pätkääkään. Merkkaaminenkin on välttämätön paha. Keskittyminen omaan suoritukseen on niin voimakas, eikä sitä halua tuhlata energiaa toisen pelin liialliseen seuraamiseen. Tietysti keskittyminen vaihtelee pelaajakohtaisesti. Täten väitänkin, että televisiokameroiden ja suuren yleisön puuttuessa voisi jopa selvitäkin väärän tuloskortin allekirjoittamisesta, jos peliseura ei pelistä liiemmin ole kiinnostunut.

Tuoppi: Kuten tiedätkin niin yhteiskuntamme ei ole niin idealistinen käytännössä kuin se teoriassa on. Entinen linnakundi tuppaa olemaan linnakundi ihmisten mielissä lopun elämäänsä, ihmisten mielipiteitä on vaikea muuttaa. Golf kunnioittaa sääntöjä enemmän kuin mikään muu tietämäni peli, ja tahallinen sääntörike olisi rike pahimmasta päästä (siis ammattilaistasolla).

VJ:stä en vain yksinkertaisesti pidä, mitään absoluuttisia totuuksia en ole missään vaiheessä esittänyt tai väittänyt esittäneeni, vain oman kieroutuneen mielipiteeni. VJ:n nykysaavutuksiakaan en ole vähätellyt, enkä kyseenalaistanut. Toivon vain, että kaverille kävisi kuin Duvalille pari vuotta sitten…

PS. Duval nousee taas, ja DD oli (ja on edelleen) yksi suosikkejani.. 🙂