5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitRe: Varret

#321739 Ilmoita asiaton viesti

Jäsen XXL kirjoitti: (8.12.2006 14:13:38)
Ihmettelen vain seuramme prota, kun hän green card kurssilla suunilleen tuomitsi saman tien idean hankkia stiff-varrellisia mailoja aloittelijalle.

Kyllä lähtökohta on, notta pro tietää asiasta keskimäärin enemmän kuin kurssilainen. Ja oikeassa hän olikin! Tilastojen mukaan suuri osa miespelaajista pelaa liian jäykillä mailoilla. Uskoisinpa Sigmund Freudin, jos vielä kulkisi joukossamme, saattavan sanoa jotain tästä aiheesta.

En epäile, etteikö hän useimmiten olisikin oikeassa, mutta olisikin hyvä kertoa että milloin mahdollisesti voisi harkita stiff-varsia. Itse lyön mielestäni ainakin sen verran lujaa, että oletin stiff-varren auttavan lyöntiäni vaikka en sitä missään testannutkaan ennen raivelin ostopäätöstä, ja oikeassa olin. Lyönti lähti kulkemaan paremmin, tosin parannettavaa on edelleen huimasti, mutta useimmiten olin kesällä pelatessani flaitissani se, jonka pallo tuli viimeisenä vastaan kävellessämme kohti kerniä. Pituutta en juurikaan tarvitse lisää, tosin sitä vastaan ei mitään ole, mutta tarkkuutta pitää parantaa huomattavasti. Rautapeli on tökkinyt kaikkein eniten, mutta nyt en ole vielä päässyt uusilla raudoilla pelaamaan kuin kaksi kierrosta, niin on vaikea vielä sanoa mitä käy ensi kesänä, mutta niiden kierrosten ja yleisen fiiliksen perusteella uskallan asettaa täysin realistiseksi tavoitteekseni tiputtaa händärin ensi kaudella 14-15 tienoille. Tämän kauden tavoite oli 25 ja se alitettiin reilulla kolmella pykälällä. Noihin tuloksiin pääseminen oli ihan mahdollista jo viime kaudella, mutta usein loppukierroksella, välillä alkukierroksella tapahtuneet päänsisäiset asiat pilasivat kierroksen. Paras kierrospuoliskon tulokseni oli kuitenkin 39, jonka pelasin kaksi kertaa, toisen River golfin bäckninellä ja toisen Tammerissa niin ikään bäckninellä. Molemmilla kerroilla etuysit menikin sitten niin sanotusti vituiksi, yli 50 lyöntiin.