Re: Varikset ja asiallinen käyttäytyminen - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäVarikset ja asiallinen käyttäytyminenRe: Varikset ja asiallinen käyttäytyminen

#491398 Ilmoita asiaton viesti

Pitkä draivi kirjoitti: (18.4.2006 17:01:26)

Hello kaikki,
Olenko ymmärtänyt aivan väärin Golfin hengen ja säännöt?

Viittaan ylläolevaan Henkan kirjoitukseen!!

Kun lähden ykköstiiltä, pelaan sitten harjoitus-tai korttikierrosta pelaan aina sääntöjä noudattaen ja etiketistä kiinni pitäen!!

Onko yleistä että kentälle lähdetään asenteella, että ei ole hitonkaan väliä miten pelaan ja käyttäydyn, sovellan sääntöjä oman maun mukaan?

Sehän on hyvä että pelaat sääntöjen mukaan. En vaan ymmärrä miten sait tuohon vedettyä sen, ettäkö mikäli harjoittelukierroksella keskittyy harjoittelemaan, niin miten se littyy huonoon käytökseen tai etiketin noudattamiseen ? Itseasiassa minä en pelaa nykyään lainkaan harjoituskierroksia, vaan kaikki pelaamani kierrokset ovat joko taskoituskierroksia, kisakierroksia, tai muuten vaan kavereiden kanssa pikkubetsikierroksia, eli sääntöjä noudatetaan kirjaimellisesti, luonnollisesti. Välillä kun harjoituskierroksia pelasin, niin mikäli korttiin oli jo tulossa vaikkapa tuplapar ja kunhan nyt halusin pelata reijän loppuun ja potkaisin palloa parempaan paikkaan pelikavereiden huomaamatta, niin suraavassa teeboxissa, mikäli joku oli tehnyt vielä huonomman tuloksen, ilmoitin aina, että nostin pallon taskuun.

Ihmetyttää vaan, että jos yksin olen pelaamassa ja pelaan vaikka kahdella pallolla ja silloin tällöin tuuppaan palloa parempaan paikkaan, jos en viitsi alkaa sitä raffista kuokkimaan kauheasta kuopasta, niin mitä eroa siinä on, jos siinä on pari muutea pelaajaa mukana ? Harjoituskierros on harjoituskierros, jolloin harjoitellaan. Aika heikko veto alkaa puhumaan siitä, ettäkö harjoitellessa säännöt muka unohtuisi 🙂

Ihan kuin jalkapallotreeneissä harjoittelisi laukauksia kuudentoista rajalta ja sitten pelissä unohtaisi, ettei palloja olekaan kuin yksi.

Puhuttiin Pappatykin kanssa vähän eri asiasta. Käsitin harjoituskierroksella, että tasoituskierrosta ei luonnollisestikaan pelata, vaan pelkästään harjoitellaan. Tasoituskierros on asia erikseen ja silloin luonnollisesti noudatetaan sääntöjä. Eli nyt kun ymmärsin kysymyksen, se on varsin hyvä, mutta jo romaanin kirjoitettuani, otan siihen sitten kantaa myöhemmin, jos jaksan.