Re: Varaspelaaminen KL - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäVaraspelaaminenRe: Varaspelaaminen KL

#343790 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

Aivan tässäpä tämä, mikä erottaa henkilön, joka käy pelaamassa kierroksen syksyllä valvomattomalla kentällä tai ottaa videot kainaloonsa kun liikkeenharjoittaja on unohtanut lukita kauppansa oven yöksi. Periaatteessahan tilanne on aivan sama. Kumpikin on väärin ja 99% ihmisistä tietää sen. Rikollinen on minusta ehkä henkilö, joka pyrkii saamaan taloudellista hyötyä itselleen (pl murhat yms. jätetään ne käsittelemättä) Henkilö ottaa videot kaupasta, myy ne tai käyttää niitä itse. Saa kuitenkin selvää taloudellista hyötyä. Voihan sanoa, että golfkierroksen maksamatta jättämisestäkin saa taloudellista hyötyä, kyllä mutta sitä ei ehkä tehdä taloudellisen hyödyn vuoksi vaan muiden elementtien vuoksi ja tälläiset henkilöt ovat moraalikäsitykseltään vinoutuneita. Toiset enemmän ja toiset vähemmän. Toiset ajavat ylinopeutta, väärin, rikot lakia ja voit jopa tappaa jonkun. Silti sitä ei pidetä hirveänä rikoksena, ellet tosissaan aja toisen ihmisen ylitse. Nämä asiathan eivät ole yksiselitteisiä.

Itse näen tämän syksyisen varaspelaamisen lähinnä niin, että kentät ovat jo tavallaan lopettaneet kautensa ja ilmoittaneet että no pelatkaa nyt vielä muutama kierros. Suurin osa ihmisistä on kuitenkin töissä ja pimeyskin tulee jo neljän maissa niin ei sitä varaspotentiaaliakaan ole niin hirveästi. Voisihan kenttä tehdä niinkin, että sulkea kentän heti kun cädäri poistuu paikalta, vai mitä? Tämä ehkä vastaa kysymykseesi miksi kesällä pitää maksaa vai?

Niin ja lopuksi elämähän on sitä, mitä minä ja sinä ja kaikki muut ihmiset tekevät. Jos kukaan ei mene pikkujoulujen jälkeen kännissä rattiin, jos joku johtaja ei saisi 12 milj. euron optioita eikä kukaan kävisi varaspelaamassa niin elämä olisi erillaista… niin ja itse en kyllä ole ollut kertaakaan varaspelaamassa.