Re: Varapallo – toinen pallo, vesiestesääntö. - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötPallo vesiesteessä vaiko ei?Re: Varapallo – toinen pallo, vesiestesääntö.

#290540 Ilmoita asiaton viesti

Mä taisin ymmärtää pelimiehen seipään 🙂 Hommaa kun vähän aikaan päässä pyöritteleen ei se ihan hölmöltä seipäältä edes vaikuta, ainakaan joissakin tilanteissa. Olenko oikeilla jäljillä kun mietin tässä äänneen seuraavan tarinan, jossa ei juurikaan mietitä vielä edes mitään varapalloja.

On teoreettisesti kaksi samanlaista väylää, joissa toisessa on väylän ja reiän oikealla puolella vesi ja toisessa ko. vesi onkin muutettu törkeän pitkäksi raffiksi, josta ei voi palloa löytää tai vaikka syväksi kanjoniksi. Miksi joissakin tapauksissa sinne veteen lyödystä pallosta ei rankaista lähellekkään niin paljon, kuin jos se lyönti olisi kadonnut sinne raffiin tai kanjoniin. Eli joissakin tilanteissa dropattu pallo on jopa yli 200m lähempänä reikää. Eli vesieste tai sivuvesieste joka on määritelty esteeksi antaa helpotusta verrattuna normaaliin pelialueeseen. Esteen pitäis rankasta ;-P

Tuota tarinaa kun sitten pyörittelee tarpeeksi, voitaisiin vääntää sitten vielä jonkinlainen uusi vesiestetyyppinen drippisääntö tuolle pallolle, joka katosi raffiin tai sinne kanjoniin.