Re: Vapauttava droppi repair-alueelle? - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötVapauttava droppi repair-alueelle?Re: Vapauttava droppi repair-alueelle?

#286171 Ilmoita asiaton viesti

JuKu kirjoitti: (23.8.2010 19:40:13)
Vieraspelaaja selitti asian ihan oikein. Ensin dropataan niin että vapaudutaan haitasta. Ko. sääntö ei ota kantaa siihen, onko droppialue repairia tms. Tällöin voi päätyä uuden haitan vaikutukseen, repairiin, tilapäiseen veteen tms. Jos näin, niin taas jatketaan ko. tilanteeseen kuuluvan säännön mukaan. Ja taas voi joutua soveltamaan sääntöjä. Kun tarpeeksi monta kertaa on dropattu, ollaan joko paikassa josta jatketaan peliä, tai ikuisessa loopissa. (Ts. droppi puun alta vie repairiin, droppi repairista vie puun alle jne) Jos muuten jäätäisiin droppailemaan kunnes pimeä tulee, niin dec. 1-4/8.5 antaa luvan etsiä paikan, joka vapauttaa molemmista yhdellä kertaa.

Mikä on ennätys, montako droppia olette tehneet? 🙂 (Mulla vaan kaksi; haitasta veteen ja siitä kuiville, ja kerran kaksi kertaa peräkkäin pelaamaton paikka -droppi.)

Lieneekö tuo ensimmäinen kahden dropin ennätys aivan sääntöjen mukainen. Jos pallo ei ole vesiesteessä, kiinteästä haitasta ei saa (= ei tarvi) vapautua vesiesteeseen. Jos pallo on vesiesteessä niin kiinteän haitan sääntöä ei voi käyttää vaan tulee käyttää vesiestesääntöä.