Re: Vantaan Golfpuisto hanke - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäVantaan Golfpuisto hankeRe: Vantaan Golfpuisto hanke

#531123 Ilmoita asiaton viesti
KL

tikkerberg kirjoitti: (4.7.2014 21:59:18)

killinki kirjoitti: (4.7.2014 20:38:44)
Minulta löytyy rekistereistäni melkoinen joukko henkilöä jotka eivät edellä mainituista syistä – osake, maksupakko jne. – ole lähteneet pelaamaan. Heillä kaikilla silti työpaikka omistaa vähintään muutamia osakkeita eri kentiltä. Joten tuskin tietoisuus sittenkään on kovin hyvin laajalle levinnyt. Mikä on kokonaismäärä, sitä on mahdotonta edes arvailla, mutta suuri kumminkin, uskon. Kovasti on kysyntää tällaisille innovaatioille.

Minun ystävä- ja tuttavapiirissäni ainoa syy, lukuunottamatta niitä jotka ovat kokeilleet, mutta eivät innostuneet – on ajan puute. Tähän ’innovaatio’ mahdollisuudesta kiertää vain 9 reikää on osalle ratkaisu, pääkaupunkiseudulla tähän on mahdollisuus monella kentällä, mutta kun laji on sosiaalinen ja kaverit pelaavat koko kierroksia, jää tämäkin mahdollinen golfaaja harrastamaan jotain muuta.

Juu, sama on ollut tuolla sulkapallon, tenniksen ja squashin puolella. Olen tavannut monta ihmistä, jotka haluaisivat pelata noita lajeja, mutta kun kaikki aina haluavat pelata koko tunnin ja noiden tapaamieni ihmisten kunto riittää vain puoleen tuntiin. No, siihen on harrastus tyssännyt, kun eivät ole löytäneet niitä muita, jotka myös ovat halunneet pelata vain puoli tuntia.

Epäsosiaalista porukkaa. Ja tyhmiä kaiken lisäksi.

Onneksi tämä tarina oli täysin kuvitteellinen.

P.S. En kuunaan ikinä törmännyt ajatukseen, jossa pelkän ysin pelaavalla olisi ongelmia peliseuran puuttumisen vuoksi. Sen sijaan valitettavan usein koko kierrosta pelaava jää ysin jälkeen yksin, kun muut lähtevätkin muihin touhuihin, tietenkin asiasta ykköstiillä mitenkään vihjaamatta.