Re: Valvojan rooli golfkentällä - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäValvojan rooli golfkentälläRe: Valvojan rooli golfkentällä

#530730 Ilmoita asiaton viesti
KL

?? ?? ! kirjoitti: (28.7.2014 16:25:57)

Ballmarker kirjoitti: (28.7.2014 16:19:54)

?? ?? ! kirjoitti: (28.7.2014 10:20:28)
Muut luultavasti pelailee omaksi ilokseen ja nauttiakseen onnistumisista sekä ulkoilusta sekä hyvästä seurasta. Ei siinä pulmana ole neljän tai jopa varttia yli neljän kierrokset. Porukalla mennään, pelaillaan jonon mukana ja ’naatitaan’ ja maksetaan vastikkeet ja sillä hyvä.

Luultavasti tämä on se yleisin tapa, miten ja miksi yli 90 prosenttia golfin harrastajista viettää vapaa-aikaansa golfkentillä. Siellä ollaan enempi rentoutumassa ja vähempi suorittamassa.

Sen 10%:n takiako asioista pitää tehdä tiedettä … Juoskaa Triahtlonia tai muuta hullunhauskaa harrastusta – Suunnistakaa metsissä tai muuta ihanaa. Golf on peli josta voi joskus jopa nauttia (hyvistä suorituksista, hienoista puteista yms, juokseminen golfkentälläe ei ole nautinto suurelle osalle maksajista :), tai jos haluaa nöyrtyä, niin siihenkin löytyy sopivia kenttiä.

Tässä vaiheessa on taas hyvä palauttaa mieliin sellainen seikka, että ihmisiltä kysyttäessä hitaat / aikaa vievät kierrokset ovat suurin syy golfin lopettamiseen tai aloittamatta jättämiseen. Kenellekään ei ole ylivoimaista pelata neljän ryhmässä alle neljän tunnin, jos vain vähänkään viitsii katsella muuallekin kuin omaan napaansa. Valvoja olisi ja on henkilö, joka pystyy opastamaan ripeämpään peliin, mikä ei taatusti vähentäisi kenenkään pelinautintoa, vaan täysin päinvastoin.