Re: Vaihtoehtoisen pallon tilanne - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötVaihtoehtoisen pallon tilanneRe: Vaihtoehtoisen pallon tilanne

#271135 Ilmoita asiaton viesti

KL kirjoitti: (26.6.2014 16:24:40)
Ei ole mitenkään sanottua, että pelaaja saa sillä ensisijaisella pallollaan aina paremman tuloksen kuin sillä alkuperäisellä/toissijaisella pallollaan. Yhtä hyvin voidaan ajatella, että toissijaisella pallolla tehdyt virheet annetaan anteeksi, kun ensisijainen pallo onkin pelattu sääntöjen mukaan.

Toissijaisella pallolla tehdyt virheet kuuluukin saada anteeksi, jos ensisijainen pallo saadaan pelattua maaliin. Ensisijaisella pallolla tehtyjä virheitä ei minun mielestäni kuuluisi saada anteeksi. Tämä on tietysti vain oma mielipiteeni ja joku muu voi olla toista mieltä, mutta tuo on se asia, jota tässä olen yrittänyt jankuttaa. Aika yllättävää oikeastaan, ettei tätä eroa juuri kukaan tunnusta näkevänsä. Se, kummalla pallolla lopulta tulee enemmän lyöntejä, ei ole ratkaisevaa. Se vaikuttaa vain siihen, saiko pelaaja tilanteesta lopulta nettohyötyä.

KL kirjoitti: (26.6.2014 16:24:40)
Asiaa voi pyöritellä aivan miten ja kuinka kauan tahansa, mutta eiköhän vaihtoehtoisen pallon periaate ja säännön 3-3 käyttäminen jo ole tullut kaikille selväksi eikä lisäsotkeminen liene kenenkään etu.

Myönnän syyllistyneeni lisäsotkemiseen, kunhan vain perustelet (tai kuka tahansa perustelee) miksi asia ei ole niin kuin olen yrittänyt esittää. Toistaiseksi on yksi oleellinen asia, ensisijaisen ja toissijaisen pallon periaatteellinen ero, jäänyt sinulta tunnustamatta. Vai eikö sitä ole?