Re: Vaihtoehtoisen pallon tilanne - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötVaihtoehtoisen pallon tilanneRe: Vaihtoehtoisen pallon tilanne

#271172 Ilmoita asiaton viesti
ts

Tuhtimo kirjoitti: (30.6.2014 16:25:28)

Tasamaan tuuppari kirjoitti: (30.6.2014 15:49:13)

Tuhtimo kirjoitti: (30.6.2014 15:37:16)
Ehkä kirjoitinkin omasta tulkinnastani. Silloin kun jonkun sääntökohdan oikea tulkitseminen on näinkin keskeistä kuin tässä, olisi kiva osata tulkita oikein. Nyt ilmeisesti tulkintani tuosta sääntöjen noudattamisesta on väärä, en vain tiedä missä kohtaa se menee vikaan ja miksi.

Se menee heti ensimmäisestä askeleesta vikaan. Sitä palloa ei oltu laitettu peliin sääntöjen mukaan, joten siitä eteenpäin spekulointi on turhaa.

Säännössä ei puhuta pallon laittamisesta peliin vaan pallon pelaamisesta. Muutenkin tuohon vastaukseesi pätee aika hyvin englannin fraasi ’Begs the question’: ’Begging the question is what one does in an argument when one assumes what one claims to be proving.’ Jos asia on ihan selvä, mitä vastaat viestissä 107 esittämääni kysymykseen?

Koko juttu on edelleen erittäin yksinkertainen:

Vaihtoehtoista palloa ei ole pelattu tuon vapautumisen sallimasta sääntöjen mukaisesta paikasta, eli se vapautuminen ei ole ollut sallittu tuohon paikkaan. SIksi vaihtoehtoista palloa ei käsitellä lainkaan, vaan alkuperäisen pallon tulos jää voimaan.