Re: Vacon Open ’cädit’ - Golfpiste.com

17.–24.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][30]
KilpailuaSuomalaista
#200140 Ilmoita asiaton viesti

J-PS kirjoitti: (17.8.2014 18:51:34)
Ja ennen sitä ensimmäistä cädikokeilua kannattaa hommata vekkari jotta pelaajan ei itse tarttisi raahaa kamojaan kolmea enimmäistä reikää ja odotella pommiin nukkunutta mailahemmoaan. Lisäksi olisi suotavaa ENNEN kokeilua opetella sen verran sääntöjä että ei omalla hölmöydellään hommaa pelaajalle ylimääräisiä penaltteja.

J-P Salakari

ENNEN… vapaaehtoisten cäditehtävien julkistamista olisi kannattanut miettiä asiaan sopivaa ohjeistusta. Kaikki vapaaehtoiset eivät välttämättä harrasta golffia itse sellaisella tasolla että voisi tietää/tuntea kaikkia sääntöjä. Tästä siis opiksi ja ensi kerralla toisin!

Kuten tiedämme golfpeli on pullollaan sääntöjä joita kaikkien tulisi osata, mutta siltikään ihan perus klubi kilpailuissa ei suuremmiltakaan osin noudateta oikeita sääntöjä. Valtaosalla pelaajista tuo tasoitus on suhteellinen käsite… väitän että nämä greencard -tehtaat on osa syyllisenä sille ettei klubi-pelaajat osaa edes vesieste sääntöä oikein. Olen lyhen harrastus-urani aikana pelannut lukuisten ihmisten kanssa ja yli puolet pelaajista tulkitsevat sääntöjä väärin. Olen lukuisia kertoja kieltäytynyt laittamasta nimeäni tuloskorttiin vedoten siihen että pelaaja ei noudattanut tunnettuja sääntöjä vaan tulkitsi ne itselleen eduksi. Suuttuvat ja ilmoittvat no kaveri laittaa sitten… siis pelaaja joka ei ole edes ollut mukana kierroksella.. että näin hyvin homma toimii.