23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötVäärän ’pallon’ pelaaminenRe: Väärän ’pallon’ pelaaminen

#287408 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

KL kirjoitti: (12.5.2010 20:18:41)

Kuntogolfari kirjoitti: (12.5.2010 19:03:20)
Lue ketju läpi ja valaistu.

Heh, tuo oli hauska! Cleve, ota ja valaistu, sinä kun et näistä säännöistä oikein ymmärrä 😉

Kuntogolfari kirjoitti: (12.5.2010 19:03:20)
Ammattilaiskisoissa on pelaajien toimia seuraamassa paljon väkeä, tärkeimpinä tietenkin tuomarit ja kilpailujen johto. Ammattipelaaja ei ota sitä riskiä, että tuomari katsoo golfsvingin aivan pallon vieressä yritykseksi lyödä palloa riippumatta siitä, mikä aikomus pelaajalla oli. Pelaaja voi tietenkin kertoa aikeistaan, mutta jos hän ei kerro niistä, ne päätellään siitä, mitä hän tekee.

En ole koskaan ollut paikan päällä katsomassa ammattilaisten peliä, joten voin olla ihan hakoteilläkin. Väitän kuitenkin, ettei ammattilaistoureilla ole yhtäkään sellaista tuomaria, joka ei erottaisi lyöntiä harjoitussvingistä. Samaan hengenvetoon väitän, etteivät ammattilaiset tee harjoitussvingejä lähellä omaa palloaan kahdesta syystä:
1) etteivät vahingossakaan liikuta palloaan tahattomasti, mistä tietenkin seuraisi rangaistus
2) etteivät vahingossakaan tee mitään sellaista, joka voitaisiin tulkita säännön 13-2 rikkomukseksi

Kumpikaan näistä syistä ei ole pelko siitä, että joku luulisi ammattilaisen tekemää harjoitussvingiä lyönniksi, tai päinvastoin.

Mieti asiaa ja valaistu.

Joo, voipi olla niinkin. Toisin sanoen ammattipelaajilla voi olla useitakin syitä olla huitomatta mailallaan pallon vieressä. Pääasia on, että he eivät sitä tee. Kannanottoni koski harjoitussvingin ja lyönnin välistä eroa.