Re: Vaarallinen petankki - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäVaarallista golfia RuotsissaRe: Vaarallinen petankki

#490818 Ilmoita asiaton viesti

Samantapaisia kokemuksia kyllä minullakin tuosta mokomasta paholaisen keksinnöstä on. Samaan kategoriaan lasken myös Kroketin, Mökkitikan ja Trivial pursuitin, Texas Hold ’emistä, tai Aliaksesta nyt puhumattakaan. Niissä kun vielä on päänsäryn lisäksi hyvä tilastollinen mahdollisuus saada komea kuhmukin petikaveriksi.

Mutta OT miehenä poikkeuksellisesti lakaisen OTpölyhiukkaset maton alle ja puhun itse aiheestakin. Eli Pisin drive, Millä mailoilla pelaat,Paloheinä ja Hidas peli lisäksi ainaisiin ikuisuuslempiaiheisiimme:

Mikä Perkele siinä on kun vaarallisesti pelattaessa ei voi sitä Helvetin Forea huutaa ? Ja ennenkaikkea, jos ei epähuomiossa tajua minne se Perkeleen pallo, jolla on se oma tahtonsa, menee ja huuto jää huutamatta, niin miksi on niin Helvetin vaikeaa tulla hattu kourassa ja pyytää anteeksi huutamattomuuttaan. Silloin homma olisi hyvin OK. Siis silloinkin, vaikkakin tietysti aina pitäisi huutaa jos on edes epäilys, että pallo on taas kaapannut oman tahtonsa takaisin. Kuitenkin tämä sattuu noin 85 kertaa kierroksella (että pallo käyttää omaa tahtoaan siis, ne kymmenen muuta on tietysti uskomatonta taitoa), joten aina pitää olla varuillaan sen lennokkaista maisemareiteistä.

Onhan sitä itsellekkin välillä käynyt että pallo lentää niin uskomattoman flaierin, että menee huikeasti pidemmälle mitä on kuvitellut, eikä ole tajunnut forea huutaa, vaikka aihetta olisi ollut, mutta kyllähän meidän kaikkien pitää omata sen verran hyvä itsetunto, että hattu kourassa pitää suuresti ja aidosti pyytää tapahtumaa anteeksi. Sen jälkeen on vielä paljon mukavampi pelata, kun kyllähän sen anteeksiannon aina saa. Tottahan toki kaikki tajuaa, että eihän sitä tahallaan jättänyt huutamatta, vaan kyseessä oli omituinen poikkeus. Mutta mikäli edes tuon jälkeen ei anteeksiantoa pyydetä, siitä jää tosi paha maku ja voi mennä monta väylää, ennenkuin taas palaa omaksi iloiseksi itsekseen 🙁