Re: Uusimmat golfkenttien taloustiedot täällä. Katso oman kenttäsi tilanne? - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäUusimmat golfkenttien taloustiedot täällä. Katso oman kenttäsi tilanne?Re: Uusimmat golfkenttien taloustiedot täällä. Katso oman kenttäsi tilanne?

#457962 Ilmoita asiaton viesti

2000-luvun golffari kirjoitti: (11.9.2010 8:18:33)
Golf liittohan antaa tällä hetkellä aivan järjettömän rahastus keinon tuolla GC vaatimuksella ja sillä vaatimuksella että seuraan pitää liittyä. On tietyssä mielessä ollut ehkä pienempi paha että GC-rahat kait on menny kuitenkin sellaiselle ammattikunnalle joka perjaatteessa edistää golf osaamista. Paloheinässä golf-taitojen opettaminen on käsittääkseni jätetty muutaman nuoren harrastajan vastuulle (eikä siinäkään mitään jos kurssin hinta olisi 20e eikä 200e). Säännöt siellä kait opetetaan ihan hyvin. Mielestäni on hienoa että bisnestä voi tehdä myös golffissa ja tarjota erittäin monelle (joskaan ei minulle) harrastus mahdollisuuden kohtuu hintaan. Tällä hetkellä Paloheinällä ei ole kuitenkaan kilpailijaa niin puhdas rahan tekeminen näyttää huonoja puoliaan myös (en nyt tarkoita oikeastaan muuta kuin että gc-kurssi on aivan älyttömän hintainen verrattuna sisältöön).

Green card pitäisi pystyä suorittamaan ilman että maksaa maltaita kurssista. Itse en tarvinnut green card kurssia mihinkään sillä olin jo harjoitellut huomattavia määriä niin että taso oli silloin jo n. 30 tasurin paikkeilla. Säännöt olin opetellut sitä mukaan kun ongelmia oli tullut par-3 kentällä (thx kookle) eikä valmennuksesta ollut juuri mitään hyötyä sillä perus asiat olin kans opetellu itsenäisesti (thx kookle). Jos green cardin voi suorittaa pelkällä kokeella niin ei siitä ainakaan kukaan mainitse.

ps. mistäköhän muuten johtuu että kaikki suomen gc-kurssit ovat saman hintaisia (+- 10e)?

Pitäisikö liiton palkata opettamaan ilmaiseksi? Autokoulu…tenniskurssi…lennokinrakennuskurssi…kokkikurssi jne. Alkeiskurssi aloittelijoille…’pelimiehille’…ET-tasolle…samaa kaikki hieroo ja toiset paremmin toiset huonommin. Tota GC-kurssia levitetään tarkoituksella jotta annetaan ’lupaus’ ajokortista…manit pois. Jos minä saisin päättää koko termi kiellettäisiin. ’Saman’ kurssin(yök!) voi suorittaa osaavan pron seurassa ja kesätumpelon+ 20 kaakattajan hullunmyllyssä. Minä suorittaisin ’inssin’ pron kanssa ysin pelaten ja samalla imien kaiken tiedon. Toinen tapa on vetää kapteenia hihasta ja hän valtuuttaa jonkun kokeneen mukaan.

Kuka hullu harjoittelee mahdollisesti turhaan väärin ja huomattavia määriä?

Nimim. Maailman paras kotipro