Re: Uusi Lakisto rules! - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäUusi Lakisto rules!Re: Uusi Lakisto rules!

#414496 Ilmoita asiaton viesti
KL

Takatii kirjoitti: (8.7.2013 13:40:19)

CobraNova kirjoitti: (7.7.2013 23:35:03)
Monella urakoitsijalla on tapana vakuuttaa asiakas käyttämään milloin mitäkin mutaa, koska se voi olla halpaa tai urakoitsijalla ei ole muuta tarjolla. Suurin ongelma näissä väärissä materiaalivalinnoissa on se, että kenttä voi pysyä muutamankin vuoden moitteettomassa kunnossa ja sitten yht’ äkkiä ongelmat alkavat. Arviolta voisi heittää että vähintään 50 % talven aiheuttamista tuhoista on juurikin väärien rakennus materiaalien syytä.

CobraNova ei nyt näytä olevan lainkaan hajulla siitä, miten tämä projekti toteutettiin, miten se valvottiin, kuka valvoi jne. Yleisellä tasolla tuo viimeinen kappale on ihan asiaa. Mutta kun 20 vuotta vanhaa kenttää uudistetaan, siinä tiedetään, missä ongelmat ovat olleet ja missä ei.

Toinen puhuu rakentamisen laadusta ja toinen ongelmien tunnistamisesta….

Vaikka ongelmat tiedettäisiinkin, niin mikään eikä kukaan ei takaa, että ne osattaisiin hoitaa kuntoon oikealla tavalla. Puhumattakaan siitä, että ongelmia hoitamaan palkattu taho a) osaisi hoitaa tai b) hoitaisi homman kuntoon.

Tälläkään ei ole mitään tekemistä juuri Lakiston remontin kanssa, kunhan vain osallistuin keskusteluun (entisenä SHG:n osakkaana).

Mitä tulee Lakiston uudistukseen, niin aion käydä katsastamassa uudistetun takaysin. Etuysin Popo Tilander onnistui pilaamaan, mutta elän toivossa, että takaysin osalta tilanne olisi valoisampi. Lakisto on ollut minulle mieluisa kenttä sieltä 90-luvun jälkipuolistolta asti ja toivon sille pelkkää hyvää.