Re: Uusi jokamieskenttä Helsinkiin - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäUusi jokamieskenttä HelsinkiinRe: Uusi jokamieskenttä Helsinkiin

#357777 Ilmoita asiaton viesti

a.bunker kirjotti… plaaplaa….

Ei juma*****. Tää on niin provo että pakko kommentoida. Mistä tää negatiivisuus Talia kohtaan kumpuaa? Tässä muutama vaihtoehto:

– Kirjoittajat eivät ole koskaan käyneet Talissa ja eivät ainakaan tunne ketään ko. klubin jäsentä.

-olen passiivijäsen, joten uskon tietäväni asioista ainakin jotain

– Juntteja vit***** kun jotkut onnekkaat saa pelata Suomen hienoimman kaupungin melkeinpä keskustassa.

Ensinnäkään Talin kenttä ei ole Suomen hienoin kenttä, useampaan kertaa todettu Draivin äänestyksissä. Allekirjoitan repliikkisi kohdan ’jotkut onnekkaat’ Ja kyllä taliin pelaamaan pääsee pienellä händärillä

– Puhtaasti perisuomalainen kateus

ehkäpä, mutta vielä haluaisin painottaa käsiteparia oikeudenmukaisuus ja tali. se ei nimittäin talin kohdalla tapahdu. voisin luetalla tästä useita itseäni koskevia esimerkkejä, mutta en katso sitä hyödylliseksi, koska et olen talin jäsen, etkä näin ollen ole perillä asioista.

– Täydellinen ymmärtämättömyys perinteiden merkityksestä golfissa

perinteiden merkitys? pari vanhaa hassua taloa, siinä ovat talin perinteet, kenttääkin on muutettu rankalla kädellä.

-Huono huumorintaju

en keksi mitään…

Jos papat ja mummot ärsyttää niin tulevaisuus golfin suhteen näyttää pahalta… niitä on kohta kaikilla kentilla enemmän kun koskaan. Huvittaa myös tuo ainainen ’eliitti’ ruikutus Talin kohdalla, mihin se perustuu? Ei ainakaan faktoihin. !!Ja mitä kasvatus (yhdys sanat) työhön tulee niin siinä Tali on todellakin kantanut kortensä kekoon.!!

Kasvatustyöhön? Mitä katsot kuuluvan kasvatustyöhön? Olen siinä mielessä yhtä mieltä kanssasi, että Talin herrat ovat panneet alulle käsitteen golf Suomessa. Siitä nostan heille hattua. Mutta ymmärrän kasvatustyöllä myös uusien golfinpelaajien kasvatuksen. Katsohan Suomen lupaavia junioreita, mistä seuroista he tulevat? Sanoisin, että EGS ja SHG ovat ainakin pk-seudulla ajaneet junioreiden kasvatushommia Omasta mielestäni Talin ’kasvatushommat’ ovat kaikkea muuta kuin hyödyllisiä. Itse en ainakaan koe kasvaneeni näiden kolmen kauden aikana, mitkä olen talissa viettänyt.

Itse en ole ko. klubin jäsen (valitettavasti) mutta vierailen siellä muutaman kerran kaudessa erittäin mielelläni.

Voin sanoa jäsenenä, vaikkakin passiivijäsenenä, että Tali ei ole tehnyt minuun positiivista vaikutusta ei golfkenttänä kuin -yhteisönäkään. Vanhemman puoleisena passiivijäsenenä minuun on suhtauduttu kuin halpaan makkaraan. Minua on pidetty saastana, joka tunkeutuu Talin eliittiin, pilaan sen svenskatalandebättrefolk- ja muuten-vain-isoisän/äidin-siivellä-taliin-päässyt -hengen.

En ota kantaa Talin jokamieskenttähankkeeseen, mutta haluaisin nostaa esille oikeudenmukaisuuden talin kohdalla. Tali ei maksa arvoistaan vuokraa siitä maasta, jonka se on vuokrannut kaupungilta, minkä lisäksi se kohtelee passiivijäseniä huonosti. Tai sitten on käynyt niin, että minut on otettu silmätikuksi ja purettu kaikki talin historian aikana kertynyt viha.

Me juniorit olemme tulevaisuuden päättäjiä, se olisi Talinkin eliittiherrojen hyvä pitää mielessä. Ehkä jonain päivänä minäkin voin olla mukana vaikuttamassa Talissa, jos sitä silloin enää on. En tiedä.

ps. Tutulleni oli tarjottu mahdollisuutta päästä talin jäseneksi ’ehkä ensi vuonna’ 20 000 euron rahasummaa vastaan.