26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäUudet kujeetRe: Uudet kujeet

#359858 Ilmoita asiaton viesti

Viime kesa ja alkusyksy kun meni lahinna pelaillessa (yleensa flaitit oli taynna), niin sita varsinaista treenia tuli vahemman. Jotenkin tuo keskittymiskyky ei rangella saily paria sataa palloa enempaa per paiva. Toinen mika sukkaa aika pahasti on putti-treenit. Kahden putterin valilla on poukkoiltu ja yritetty loytaa sita rytmia, mutta ei siihenkaan pysty keskittymaan tarpeeksi putti-harjoituksissa. Tai jos pystyykin, niin kentilla palataan takaisin siihen normaaliin hapuiluun.

Noh, tassa talven mittaan kun kentat on tyhjempia ja paasee pelaamaan aika paljon yksin, olen kulkenut kenttia ympari 4-6 palloa taskussa ja pelannut niita 100 jaardista sisaan eri mitoilta. Heitellyt palloja sinne tanne eri etaisyyksille ja ympari griineja. Myos ns ’pahoihin paikkoihin’.

Scoret ei ole tassa talven mittaan parantuneet, silla pallo ei lenna talvisaassa eika rulli kosteilla fairwaylla. Siina missa kesalla ja syksylla sai kakkoset lyoda lyhyilla raudoilla, niin nyt on haettava keskipitkaa ja pitkaa rautaa bagista. Semminkin kun ’omilla kentillani’ on lukuisia par4:sia, jotka ovat yli 450 jaardisia.

Uusia varusteita talle alkavalle kaudelle on kaytettyna ostettu ’vanha draiverini’ (TM 360i), jonka myin tyhmana muinoin pois. Siihen nuppiin asennan tulevalla viikolla rautavarren ja uuden gripin. Jotenkin toi regu-varsi ei kovaa lyodessa paase ’mukaan’ 😀 Uutena varusteena voi kai mainita syksylla ostetun TMn hybridin (16 astetta), joka asettuu mukavasti puu3:n ja rauta3:n valiin seka lennattaa palloa raffistakin 200 jaardia.

Uudeksi kujeeksi voisikin mainita huomattavan parannuksen ’up&down’ -pelissa seka sita kautta par5:sten birdiemahiksissa. Pituuskontrolliin ja putteihin toivon saavani viela varmuutta ennen kuivan kauden alkamista. Jatkuva 32-34 puttien maara per kierros ei vie handaria sinne, mihin muu peli jo osoittaa. Siina havian rehellisesti ihan liikaa. Lisaksi muutaman viikon takainen swingin videoanalyysi oli huikea kokemus, josta oli ja on hyotya niin siina paikan paalla kuin kotonakin, jossa voi kerta toisen jalkeen keskittya siihen mita pro tunnilla painotti. Suosittelen ehdottomasti videoanalyysia kaikille ennen kauden alkua!