Re: Uudenmaan parhaat kentät ? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäUudenmaan parhaat kentät ?Re: Uudenmaan parhaat kentät ?

#534136 Ilmoita asiaton viesti

Putti-Possu kirjoitti: (2.4.2014 12:17:27)

Klubipelaaja kirjoitti: (2.4.2014 11:32:48)
Sinällään tosin mielenkiintoinen ajatus, että Suomen parhaat kentät ovatkin ns. kakkoskenttiä. Tosin monella taitaa nykyisin ’kakkosasuntokin’ olla parempi kuin ykkösasunto.

Eiköhän se ole aika yleistä, että golfarilla on kaksi tai useampi golfosake (omistuksessa tai vuokrattuna), mutta vain yhden klubin jäsenyys. Tyypillinen tilanne lienee se, että vapaa-ajan asunnon läheisyydessä (Vierumäki, Tahko, Katinkulta, jne) on toinen pelioikeus ja toinen pk-seudulla kodin lähistöllä. Näiden paremmuus on sitten toinen asia, kun niiden käyttötarkoituksen sanelee ennen muuta sijainti.

Rohkenen kyllä epäillä, että tuo olisi aika yleistä, jos huomioidaan kaikki golfin harrastajat Suomessa. Sen kyllä uskon, ettei se tavatonta ole.

En myöskään ole pyrkinyt sanomaan, että mainitsemani kentät olisivat parempia kuin jotkut muut. Pontimena aiheeseen oli aiemmin esitetty toive, että hyvällä kentällä pelaamaan pääsee silloin kuin itse haluaa. Kenttä, jonka profiili on ’laadukas’ ja jossa toimivalla seuralla on vähän jäseniä (ja joissain tapauksissa samaan aikaan myös vähän osakkaita), tuo onnistuu helpommin kuin jollain muulla kentällä, jossa osakkaita ja jäseniä on enemmän.