Re: Ulkosimulaattori kiireisille? - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGolf addiktoiRe: Ulkosimulaattori kiireisille?

#413405 Ilmoita asiaton viesti
KL

Hana kirjoitti: (11.10.2013 21:57:14)

KL kirjoitti: (11.10.2013 21:53:57)
Meinaan vain, että missä me nykyiset addiktit oikein pelaamme, jos kaikki muutkin alkavat pelata golfia..?

Simulaattoreissa? Siistiä sisätyötä.

Nyt kun pääsit tuon mainitsemaan, niin tuo ajatus on kieltämättä käynyt mielessäni. Toisaalta golfiin olennaisiin piirteiisin kuuluvat kävely ja ulkoilma, jotka jäävät puuttumaan tavallisista sisäsimulaattoreista. Mutta entäs jos simulaattori olisikin ulkona?

Tätä mullistavaa ajatusta voi kehittää aivan huimaaviin ulottuvuuksiin saakka! Koko simulaattori rakennetaan liikuteltavalle alustalle ja siihen liitetään tarvittava määrä juoksumattoja, joilla lyöntivuoroaan odottelevat pelaajat kävelevät taukoamatta (9 reiän jälkeen tietenkin koko porukka istahtaa oluelle). Liikuteltavuuden ansiosta lyöntialustaakin voidaan varioida lyöntimatoista aina luonnonnurmeen ja bunkkerihiekkaan saakka. Värkki laitetaan pystyyn nurmirangen laitaan ja siirretään tarvittaessa muutaman sentin verran aina kunkin lyönnin jälkeen. Raffiin menneet lyönnit laitetaan lyömään edellisen lyöjän lyöntijäljestä 😀

Koko komeus voidaan joko kattaa suojaan sateelta/auringonpaahteelta, muttei tuulelta tai jättää kokonaan avoimeksi extremepelaamista varten. Olosuhteet olisivat siis jossain määrin pelaajien päätettävissä. Itse simulaattorisofta pitäisi huolen pallon lentoon vaikuttavista olosuhteista.

Pohjoisen Jugi varmaankin hoitaa tarkempien suunnitelmien tekemisen näiden suuntaviivojen innoittamana.