Re: Ulkomainen päävalmentaja - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista
#228132 Ilmoita asiaton viesti

Vai crossaamisen saloja??? tämäpä mielenkiinotoista….

Mielipiteeni asiaan kuitenkin on:
Ne ketkä tulevat valituksi maajoukkuseen ovat varmasti ’teknisesti valmiita’, kyse on vain yksinkertaisesti tuloksen teosta. Ongelmat pelaajille ei varmasti ole tekniikassa, hyvänä päivänä he kaikki pelaavat alle parin. Kyse mielestäni on miten se tehdään??
Näitä hyviä päiviä suomalaisilla on ollut liian vähän. Se saattaa olla pienestäkin aiasta kiinni.

Mielestäni liiton pitäisi lähettää maajoukkue useammaksi kuukaudeksi, jonnekin paikkaan jossa olosuhteet kehittyä olisivat mahdollisimman hyvät.
Hyväksi pelaajaksi ei synny talvella hallissa hakkaamalla palloa tietty sekin auttaa johonkin pisteeseen. Kauden pituus kun suomessa on yksinkertaisesti liian lyhyt antamaan pelaajille tiettyjä edellytyksiä. Esimerkiksi kenttien huippukunto ei ajallisesti ole kovinkaan pitkä jakso. Euroopan tourilla pelaajat kiertävät kaudessa noin 25 kilpailua, jotkut jopa yli 30. Mahtoiko suomalista amatooreistä kukaan pelata yli 20 kilpailua kuluneen kauden aikana? Euroopan touri kiertävät pelaavat melkein poikkeuksetta hyvissä olosuhteissa ja hyvillä kentillä. Ei tuulessa ja tuiskussa niin kuin täällä. Ei silti en väitä etteikö näissä olosuhteissa pitäisi osata palata.

Verrataan vaikka suomea ja ruotsia, koska jossain vaiheessa tämäkin tähän keskusteluun tulee mukaan.Ruotsissa kausi on etelässä aika paljon pidempi harrastajia on noin 5 kertaa enemmän kuin suomessa. Ruotsilla on ET ja CT rutkasti enemmän pelaajia kuin suomessa. Joten uskon massan ja kauden pituuden vaikuttavan tämän eron. Maailman amatööri rankigissä suomella on 10 pelaajaa 1000 parhaan joukossa, ruotsilla 20.
Mielenkiintoista nähdä mitä tapahtuu suomen amatööri golfille uudistuksien myötä.