Re: Tyhjä kenttä - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäKaksi vaihtoehtoaRe: Tyhjä kenttä

#429499 Ilmoita asiaton viesti

Tämä Petsarin kanssa vääntäminen menee aivan liian pitkälle, kun olemme niin kaukana toisetemme ajatuksista, tuskin edes saamme niitä yhtään lähemmäs.

Jätettäköön tämä asia kohdaltani, mutta viimeisiksi sanoiksi sanoisin vielä, että miksi pitäisi tukea ulkopuolisen vieraspelaajan harrastusta, niin etkö sinäkin ole osakkaan vieraspelaaja kun menet toiselle kentälle vierailemaan? Millä perusteella tässä jaetaan pelaajat vaikka vierailemalla kaikki ovat oikeasti samalla viivalla?

Toinen kysymys edelleen on, että miten liiketoiminnasta saadaan kannattava jos ei olla valmiita ottamaan rahaa vastaan. Mielummin pidetään kenttä tyhjänä kuin myydään sitä sellaisella hinnalla, että joutilaat tulisivat paikalle. Ei mene jakeluun, ei niin millään, mutta toisekseen ei joillekin mene minunkaan ajatukset joten kai tämä on yksi ja sama. Yleensä epäkelvollisimmat johtajat löytyvät niistä yrityksista jotka tuijottavat yksittäisen tuotteet hankintahintaa, myyntihintaa ja saatua katetta. Tällöin ajattelu on liian yksilöllinen ja kapea eikä kokonaisuutta haeta, laajuutta kasvateta. Tuskin kovin moni kauppias antaa elintarvikkeen pilaantua enemminkuin myy sen pienemmällä katteella, sekin kate kun nostaa lopullista liikevaihdon katetta.

No niin, ehkä tulevaisuus tuo uusia tuulia tai sitten mennään vanhoilla kujeilla. Niin tai näin niin jotain on varmasti pakko tapahtua. Tätä miinusmerkkisten vuosien tahtia ei kovin moni kenttä kestä kauaa.