Re: Tyhjä kenttä - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäKaksi vaihtoehtoaRe: Tyhjä kenttä

#429501 Ilmoita asiaton viesti

No tähän nyt on vielä hetkeksi tartuttava…

Siis ei varmaan kukaan yhden ammattiryhmän takia tätä tekisikään, siis liikkuvien myyntimiesten…

Siis esimerkiksi pääkaupunkiseudun alueella ostopotentiaali ja sitä kautta myös potentiaalinen pelaajamäärä on itse asiassa aika huikea. Jos aikaa löytyy ja hinta on sopiva niin asiakas on valmis tulemaan kokeilemaan kentän hyvinkin kaukaa, jopa paljon pääkaupunkiseutua suuremman matkan päästä. Tässä vaiheessa ei useinkaan rahaa edes mietitä. Haetaanhan välineitäkin toisesta kaupungista jos saadaan jonkunen kymppi pois hinnasta. Mikäli hinta on kuitenkin korkea tällaisena kiireettömällä ajalla niin tuskin kauempaa lähdetään extempore ajamaan tälle kyseiselle kentälle.

Edelleen, itselleni tämä ei ole ajankohtaista eikä edes merkitystä, koska haluan kiertää useita eri kenttiä paljon ja silloin sillä hinnalla ei ole merkitystä. Myöskään nämä ns. päiväajat eivät sopisi työrytmiini. Omalla kentällä tulee vain huomattua kuinka paljon siellä on loppujen lopuksi tyhjää. Lomalla saa pelata aika rauhassa, kiertää jopa yksinään, vaikka sekin aika kentälle maksaa.

Yksi kysymys on unohtunut. Jos uusia osakkaita ei tule, mutta kulut kentillä kasvavat niin millä kentät ovat ajatelleet nämä nousevat kulut paikata? Nyt osakkaiden ja hallitusten kokouksia on pidetty paljon, niin ehkä jollain on jotain uutta tietoa.