Re: Tv-lähetyksistä enemmän irti - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluTv-lähetyksistä enemmän irtiRe: Tv-lähetyksistä enemmän irti

#219331 Ilmoita asiaton viesti

Ilman muuta kannattaa tarkkailla lähipeliä. Nämä prot, joille jokainen isku on dollareissa mitattavissa, puttaavat melko usein, vaikkeivat vielä greenillä olekaan, katsopa vaan. Kannattaa katsoa myös, mihin he tiputtavat pitch’n’run-lyöntinsä ja chip’n’run-lyöntinsä; seuraa, mihin se putoaa ja kuinka se rullaa lipun viereen. Golfin suurin siikretti, sano mun sanoneen.

Harvoin näet niitten lyövän korkeaa lobia, mutta sitten kun näet, nauti! Joskus pääset todistamaan täydellistä söpsöä, kun miljonääri lyö wedgellä pallon alta niin, että pallo pomppaa 10 cm ylös, ja putoaa niille sijoilleen. Tuolloin karjaiset emännälle, että tuon lyönnin minäkin osaan!

Samoin lohtua tuo, kun katsoo heidän avauksiaan. Silloin, tällöin ovat aika saatanan kaukana metsässä. Tuohon mekin pystytään!

Mutta katsopa, kuinka sieltä tullaan takaisin peliin! Tiheän lehvistön seasta löytyy hatunkokoinen aukko, josta lyömällä pallon saa greenille, niin eikö nämä peijakkaat siitä aukosta sen pallon lävitse lyö, ja pokkana tulevat birkkua puttaamaan! Tuohon me emme pysty!

Itse olen melko paatunut golfkisojenkatsoja ja usein tulen seuraamaan tavallista viikonlopputurnausta vasta sunnuntaina. Silloin on hienointa seurata, kuinka johdossa oleva puolustaa asemaansa ja perässä tulevat hyökkäävät. Shakkia, draamaa; urheilun jännitystä parhaimmillaan!