Re: Tupakoinnista kentällä - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäTupakoinnista kentälläRe: Tupakoinnista kentällä

#509771 Ilmoita asiaton viesti

Parahin rumpalipoika.

Olet vetänyt väärän johtopäätöksen. Minä, esimerkkilainauksesi kirjoittaja, en ole tupakoinut elokuun 21 päivänä, klo 08.10, kymmeneen vuoteen, minkä melko polleana totean. Sitä ennen meni aski päivässä 15v.

Lopetusvaiheen alussa, vieroitusoireiden ollessa karmeimmat, suhtauduin muitten tupakointiin todella vihamielisesti. Saatoinpa sipaista kädessäni olleella mailalla tupakan kaverin huulilta jos savu tuli silmiini. Silloin oli tupakoitsijan syytä pelätä etten pahemmin duffaisi!

Nyt, kun vieroitusoireita ei enää ole, pystyn suhtautumaan kiihkottomammin tupakointiin. Tupakan hajua en siedä vieläkään. Golfkenttä on vain niin avara paikka, että ei savu paljon kiusaa. Sitä paitsi olen huomannut, että tupakoitsija ovat nyt niin vainottuja, että niillä on aistit valppaina jos mukana on tupakoimattomia. Paitsi hajuaisti. Olen havainnut heidän helposti luikkivan tuulen alapuolelle jos vähänkin mulkaisee vihaisesti.

Tupakoitsijoitten porukka harvenee luontaisesti. Ensin leikataan toinen keuhko pois jolloin askel lyhenee niin, että ratagolfkierrokseenkin on varattava koko iltapäivä.

Kirjoitukseni viesti oli, että kysymys on lähinnä hajuhaitasta, sillä et kai tosissasi väitä joutuvasi tupakoimaan passiivisesti ulkoilmassa, usein tuulisellakin golfkentällä näitten sekakäyttäjien kanssa. Jos näin väität, niin eipä ole elämä helppoa, eipä…

Leading guitar