Re: Tuloskortin merkintä - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötTuloskortin merkintäRe: Tuloskortin merkintä

#286240 Ilmoita asiaton viesti
ts

KL kirjoitti: (18.8.2010 0:01:48)

No niin, ’tyhmä’, kerropas nyt edes jollakin tavalla jäljitettävään tilastoon perustuen mitä tarkoittaa ’jatkuvasti’? Ja nyt siis puhutaan pelkästään niistä tapauksista, joissa oikein kirjatun tuloksen numero on kisatoimistossa tulkittu väärin. Siitähän tässä on kyse, eikä vääristä reikätuloksista.

P.S. Ihan noin vakavasti ei kannattaisi asioita ottaa. En laittanut hymiötä sen edellisen viestin perään, koska luulin sinun ymmärtävän pikku huulen ilman sitäkin. Näyttää kuitenkin siltä, että olet enemmän keskittynyt kebaxin sisäpiirin ’vitsien’ ymmärtämiseen kuin kirjoitetun tekstin sisäistämiseen. Ja tähän taas sellainen pikkupiikkivitsihuulivienoärsytyshymiöjotteitaasvedetähernettäniihinvaltaviinsieraimiin.

ja tyhmähän kertoo, kun tällä voi taas jonkun ikävyylksiltä säästää.

Pelaaja on vastuussa oman tuloskorttinsa oikeellisuudesta. Sen vuoksi on älytöntä antaa merkkarin siitä lukea niitä tuloksia, kun saattaa olla millaisia harkanvarpaita tahansa tai saattaa joap silmä hyppiä riveillä, kun niitä luettelee. Tai muu häiriö tulla, koska mikään muu ei selitä myöskään korttiin kirjattuja vääriä reikätuloksia.

Se on nimittäin ihan sama homman sujuuvuuden kannalta, tulkitaanko luku väärin toimistossa vai onko siihen pantu väärä numero.

Kun pelaaja ymmärtää vastuunsa tuloskortista, hän tarkistaa itse ennen allekirjoitusta, ovatko reikätulokset oikein merkittyjä ja selkeitä. Juuri siitä kortista, minkä hän toimikunnalle palauttaa, eikä uskoen merkkarin luettelmiin lukuihin. Siinä vaan on liian monta riskitekijää.

Jos pelaaja ei muista jonkun väylän tulosta (joka itselleni on täysi mahdottomuus), hän voi sen aina tarkistaa tuon pelaajan kortin reunasta, jolle hän on kirjurina toiminut. Olennainen pointti on se, että moneen korttiin olen nähnyt nimen laitettavan, vaikka pelaaja ei todellisuudessa ole sitä korttia edes käynyt läpi. Voin taata, että täällä Germaaniassa tällä viikolla noin ei käy, vaikka monta tapahtumaa on tälle vuodelle jo koettukin ja yksi lisää oli tulollaan.

Eihän tää oikeesti ole näin vaikee ymmärtää, eihän?