Re: Tulokulma palloon, alakierteen määrä, pallon lähtökulma - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitVälineetTulokulma palloon, alakierteen määrä, pallon lähtökulmaRe: Tulokulma palloon, alakierteen määrä, pallon lähtökulma

#301119 Ilmoita asiaton viesti
ts

4par kirjoitti: (9.10.2014 12:01:50)

ts kirjoitti: (9.10.2014 11:30:52)Saadaanko [mailanpään nopeus mitattua kohtuullisella tarkkuudella]?

Eikö mm 4DSwing tuota dataa, josta saa kohtuulliset nopeus + paikkatiedot ennen osumaa?

Minulle riittävät tapahtumat ennen ja jälkeen osuman. Uskoakseni myös pelaajaa palvelee likimääräinen tieto alas-/ylöspäin lyönnistä. Tosin, jos lopputulemana on tuolla alussa mainitulla saitilla esitetty päätelmä, että alaspäin lyöminen tuottaa suuremman spinnin, voi se ohjata pelaajaa vääränlaisiin ratkaisuihin.

Ei todellaakaan tuota riittävällä tarkkuudella, eikä sitä ole koskaan siihen tarkoitukseen rakennettukaan. 4DSwingin tuottama data on riittävää tarkkuudeltaan siihen tarkoitukseen mihin se on tehty. Tieteelliseen tutkimiseen lavan tarkkojen liikeiden osalta ei siitä, eikä oikein muistakaan laitteista tällä hetkellä ole.

Koko osumatapahtuman tutkiminen ja siihen keskittyminen alkavat saamaan huvittavia piirteitä korostuneisuudessaan. 140m ilmassa draivia lyövän pelaajan lyöntejä analysoidaan tutkan avulla ja selitetään miten lapa liikkui. Ja vieläpä jossain yksittäisessä lyönnissä. Varmaan mukavaa touhua molemmille, mutta ei sillä tämän lajin oppimisen kanssa hirveesti tekemistä ole.