Re: Tuloksia mailat vähissä kisasta…. - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäKahden mailan kisa !Re: Tuloksia mailat vähissä kisasta….

#486201 Ilmoita asiaton viesti
KL

iron17 kirjoitti: (2.10.2006 8:23:07)
Viimeksi sanoin että jotkut pelaa yhdellä tai kahdella mailalla tasoitukseensa hyvänä päivänä. Kaikki ei sitä uskonut. Kisassa oli kohtalainen taso sarjassa, jossa sai käyttää kahta mailaa+putteria tasoitus 18,5-36. Kaksi pelasi niin että tasoitus putosi ja 22 pelasi bufferiin. Tulostaso oli mielestäni suht kova, kovempi kuin normaaleissa kisoissa. Sää ei ollut paras mahdollinen ja kenttäkään ei ole helpoin mahdollinen.

Tämä johtuu mielestäni siitä että tähän yleensä otetaan mailoja jolla osataan lyödä ja driveri ja pisimmät raudat jätetään pois.

Taidat olla asian ytimessä. Kun katsoin tuota alle 18 hcp -sarjan tuloksia, niin siellä taso oli paljon heikompi ja singelikaverit olivat pelanneet suorastaan surkeasti. Tuskin kuitenkaan siksi, ettei taitoa olisi, vaan kenties siksi, että osaavat käyttää suurempaa mailarepertuaaria ja siksi ovat niistä jo ’riippuvaisia’, kun taas alhaisemman pelitaidon omaavilla ne katastrofit jäivät varmaan keskimäärin vähemmiksi, kun ei ollut sitä ukkosnuijaa, jolla voi lyödä 250 metriä metsään.

Toisaalta tämä oli 9 reiän kisa. Kuinka monta kertaa sitä onkaan pelannut loistavan ysin, mutta huonon tai jopa umpisurkean toisen ysin. Tältäkin kesältä tulee heti mieleen yksi pelaamani 44 + 36 kierros.