Re: -> ts/kl - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista
#293350 Ilmoita asiaton viesti
ts

Sibbe kirjoitti: (7.11.2007 4:13:47)
Oikeassa olet. Säännöt sallivat vapautumisen teistä, ellei toimikunta suuressa viisaudessaan julista niitä kentän oleellisiksi osiksi. Mutta, sääntöjen tarkoittamia teitä ovat vain PÄÄLLYSTETYT tiet ja niiden reunukset, tavalliset hiekkatiet eivät ole säännön määrittelemiä kiinteitä haittoja. Siksi toimikunnalle annetaan oikeus laajentaa sääntö koskemaan myös näitä. Suomen kentillä päällysteet soraa lukuunottamatta ovat varsin harvinaisia, joten valtaosa vapautuksista annetaan paikallissääntöjen perusteella.

(ii) Providing relief of the type afforded under Rule 24-2b from roads and paths not having artificial surfaces and/or sides, if they could unfairly affect play.

…ja nyt kentälle!

Ei jumalauta… heh…

Viittisköhän joku kaivaa sen pari vuotta vanhan ketjun esille…

Mutta Sibbe hyvä… taas anteeksi….siis kun missään ei määritellä, millä aineella tuo tie on päällystetty, niin silloin se on keinotekoinen materiaalista riippumatta, kun sen on ihminen päällystänyt. Tuo lainauksesi nimittäin koskee teitä ja polkuja, joita ei ole päällystetty, vaan ne ovat syntyneet esim kulumalla.

Ja kun kumminkin esität tähän vastaväitteen, niin sisällytä siihen sitten suora lainaus säännöistä tai deccarista, joka puoltaa kantaasi.