Re: Tsemppausketju, HCP 20 -> 15 -> 10 - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluTsemppausketju, HCP 20 -> 15 -> 10Re: Tsemppausketju, HCP 20 -> 15 -> 10

#206956 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (15.9.2013 13:11:03)
[
Pohjalle tarvitaan oma ymmärrys siitä, miten ja mitä pitää harjoitella. Sen voi kaivaa ’maasta’ tai hankkia ulkopuolisella avulla. Olennaista on se, että ei harjoittele huonoutta, vaan oikeesti ymmärtää mitä pitää tehdä.

Ja edelleen toinen olennainen asia… jos GIR luku pyörii kolmen paikkeilla, ongelmat pelissä on ihan jossain muualla kuin lähipelissä. Lähipeliä treenaamalla voi saada tuloksen feikattua paremmaksi, mutta ne isot ongelmat ovat ja säilyvät edelleen.

Sun kommentit on melkein kaikki tyyliä että tuo on hölmöä ja väärin, ei kannata, ei ole ongelma tuossa vaan ’jossain muualla’… kertoisit joskus vähän niin kuin positiivisen kautta, että mitä sitten pitää tehdä?

Niin tässä ketjussa on monet muutkin tehneet, että kun treenasin näin tai noin, sain parannettua sitä ja tätä.

***************

Eilen vuoden viimeinen kierros, 98 lyöntiä, aikaisin aamulla märällä kentällä.
FIR 10 kpl, en sanoisi että draivit on paskoja. Ilmassa ehkä 180-200 m. minusta 52 vuotiaalle, aikuisena golfin aloittaneelle 171 cm äijälle ihan OK.
GIR vain 2, koska rautalyöntien suunta heittää, kun muutettiin swingiä eikä pyörivämpi swingi ole vielä vakiintunut. Sinänsä kumma, että draivit menee jo suorempaan.

37 puttia, joista 3 putin griinejä 5 kpl. Lisäksi 12 chippiä (joista 3 reiällä 2 chippiä koska eka oli duffi tai muuten täysin pielessä), ja 6 sändilyöntiä joista 2 ei noussut bunkkerista, siis toinen perään. Putit + chipit + sändit siis yhteenä 55 kpl tuloksesta 98. Onkohan tuo ihan OK, 18 händäriin? minusta ehkä ei.

Mun ’oma ymmärrys siitä, miten ja mitä pitää harjoitella’ on, että kyllä noita puttia ja chippiäkin pitäisi vissiin harjoitella aika paljon. Voi olla väärä ymmärrys, mutta tällä mennään.