Re: –> ts - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
#415073 Ilmoita asiaton viesti

KL kirjoitti: (14.6.2013 16:21:24)

vakuutusasiamies kirjoitti: (14.6.2013 13:32:37)
Jäsenten yhdenvertaisuuden perusteella kaikilla jäsenillä on oltava samat oikeudet, elleivät säännöt toisin määrää. Saavutetut jäsenedut säilyvät, eikä edes sääntömuutoksella niitä voida poistaa osalta jäsenistöä. Tykkänään eri asia on , kun otetaan uusia jäseniä. Näille voidaan yhdistyksen sääntöjä muuttamalla sallia erilaisia etuja ja velvoitteita. Yhdistyslaki tai yhdistyksen säännöt ei edes tunne sanaa kotiseura, vai tunteeko jonkin seuran säännöt sen.

Aika erikoinen on vakuutusasiamiehen vaatimus, että kotiseuran tulisi käsitteenä löytyä yhdistyslaista, itse asiassa moinen ajatus on täysin naurettava. Myös väite, ettei käsitettä kotiseura löytyisi minkään yhdistyksen säännöistä vie pohjan koko tuolta viestiltä, ellei se pohja olisi jo mennyt sisällöltään tyystin ristiriitaisten lausuntojen johdosta.

.

Aika erikoisesti löydät toisen toteamasta väitteitä mitä siellä ei ole olemassa, kuten väittämäsi vakuutusasiamiehen vaatimuksesta, ks. yllä. Yritähän nyt käyttäytyä kunnolla äläkä aina työnnä sanoja toisten suihin, lisäksi luovuttamisen taito on joskus armahtavaa, vaikka olisikin omasta mielestä erehtymätön.