Re: Törkeää käytöstä Vihdin Caddimasterilta - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäTörkeää käytöstä Vihdin CaddimasteriltaRe: Törkeää käytöstä Vihdin Caddimasterilta

#510886 Ilmoita asiaton viesti
Lob

Tervehdys

Olen tänä ja viime kautena pelannut noin 8 kierrosta Vihdin kentällä. Pääkaupunkiseudulla olen pelannut kahden viime kauden aikana noin 10-15 eri kentällä. Se kokemus mikä minulle on tullut Vihdin kierroksista on se että kenttä on hyvin sujuva ja kolmen hengen porukka hcp yht 80- 110 läpäisee kentän hyvin 4 tuntiin vaikka pitäen sen tauon clubilla. Tämä on toiminut myös vilkkaampina aikoina. Tapaamani henkilökunta on aina ollut hyvin ystävällistä eikä mitään ongelmia ole ollut.

Kentän normaalipelaajat ovat olleet varmaan aivan syystäkin ihmeissään kun kierros kestääkin yhtä-äkkiä 1h kauemmin. Kaikilla oli osakas tai green fee pelaaja on tietysti oikeus saada vastike panostukselleen ja miellyttävä golf kierros.

Vieraalle kentälle kisan järjestävän olisi kuitenkin käsitettävä että ei kentän normaalia rytmiä voi mahdottomasti hidastaa 20 kaverin keskinäisen leikkimielisen? kisan takia. Jos caddiemasterin kanssa ei aikataulu tai muista syistä voi katsoa läpi starttiryhmiä niin kyllä itse pitäisi katsoa että ne pystyvät etenemään normaalia tahtia oli pelitapa sitten mikä tahansa. Scramblen kyseessä ollen olisi ollut fiksua pelata kolmimiehisin joukkuein tai scramble 2:ta. Toinen vaihtoehto olisi tietysti se että tietäen kisan ottavan hieman normaalikierrosta kauemman olisi varannut ja maksanut aikoja myös varsinaisten lähtöaikojen jälkeen.

Muuten asiallinen käytös sekä kenttähenkilökunnan ja pelaajien taholta on tietysti aina toivottavaa.

Omat kokemukseni pääkaupungiseudun opiskelijaelämässä (kieltämättä jo muutamien vuosien takaa) tuovat mieleen joidenkin opiskelijoiden asennevamman ns. Euroopan omistaja-tauti. Tauti on omiaan aihettamaan ärtymystä henkilöissä, jotka joutuvat tekemisiin taudinkantajien kanssa. Taudinkantajilla olisi aihetta ns. rakentavaan itsekritiikkiin. Ongelma on se että harva taudinkantaja pystyy sitä itsestään diagnosoimaan.