Re: Törkeää käytöstä Vihdin Caddimasterilta - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäTörkeää käytöstä Vihdin CaddimasteriltaRe: Törkeää käytöstä Vihdin Caddimasterilta

#510888 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

Menemättä tämän tapauksen yksityiskohtiin, jossa lukemani perusteella osanottoni kohdistan siellä jossain takana istuskelleille ja syyttä haukutulle caddiemasterille haluaisin kuitenkin puuttua erääseen asiaan tässä hitaan pelin ongelmassa. (ruma käytös jääköön kommentitta)

Usein kuten tässäkin (oli totta tai ei) vedotaan siihen että edessä menee hidas ryhmä tai että kenttä on täynnä, joten ei voi pelata nopeammin.

On totta, että siellä jonon hännillä, josta saattaa joillakin kentillä nähdä useammankin ryhmän edellä seisovan ei voikaan ohittaa, mutta avain onkin niissä kahdessa ensimmäisessä: 1. ryhmä, joka alkaa jäädä jälkeen, pitäisi heti reagoida ja joko nopeuttaa peliä tai hakea heti sopivaa (sujuvaa ohituspaikkaa takana tuleville) ja se 2. ryhmä, joka on usein pääsyyllinen vastatessaan: mikäs tässä, nautitaan ilmoista jne. Niinpä sitten näiden leppoisa ja hyväntuulinen ja sujuva kierros voikin merkitä kuvatunlaista katastrofia myöhemmin illalla siellä jossakin.

OLKAA NIIN HYVÄT ja opetelkaa seuraamaan kentän tapahtumia edessä ja takana ja jos nautitte rauhallisesta pelirytmistä, opetelkaa sujuvan ohitusluvan antaminen, mutta ENNENKAIKKEA: Ohittakaa myös itse, jos edessä on vielä hitaampia, koska siinä tulee se megaruuhkan siemen!